Η TÜV HELLAS ολοκλήρωσε με επιτυχία την Πιστοποίηση της αλυσίδας εστιατορίων La Pasteria, με βάση τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005. Η Πιστοποίηση περιλαμβάνει την επιθεώρηση και τη συμμόρφωση στις απαιτήσεις των προτύπων τόσο της κεντρικής διαχείρισης της λειτουργίας των εστιατορίων όσο και εστιατορίων που λειτουργούν στην Αττική.
Η Πιστοποίηση των εστιατορίων La Pasteria με βάση το Πρότυπο ISO 9001:2008 επιβεβαιώνει τις ενέργειες της εταιρείας για τη διασφάλιση της Ποιότητας στον τρόπο λειτουργίας της. Η Πιστοποίηση αφορούσε στους τομείς του Σχεδιασμού, της Οργάνωσης και την Υλοποίησης ολοκληρωμένων υπηρεσιών εστίασης εξασφαλίζοντας στους πελάτες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Παράλληλα, με την Πιστοποίηση της La Pasteria από την TÜV HELLAS σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Προτύπου ISO 22000:2005, για τη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων, η εταιρεία επιβεβαιώνει τις δεσμεύσεις της για τήρηση υψηλού επίπεδου υγιεινής και παροχή ποιοτικών και ασφαλών γευμάτων. Η εφαρμογή του συγκεκριμένου διεθνούς προτύπου αφορά στην παρασκευή, προετοιμασία και τελική διάθεση σαλατών, ορεκτικών, risotto, ζυμαρικών, πίτσας, φαγητών με βάση το κρέας και το ψάρι, γλυκών, καφέ, οίνων και όλων των προσφερομένων προϊόντων των εστιατορίων La Pasteria. Η πιστοποίηση από την TÜV HELLAS εξασφαλίζει ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη λειτουργία των εστιατορίων, στους τομείς της παροχής σταθερής ποιότητας υπηρεσιών, ασφαλών γευμάτων και τροφίμων, υψηλού επιπέδου υγιεινής με στόχο την ικανοποίηση του καταναλωτικού κοινού και τη λειτουργία της εταιρείας σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.