Νέο ξενοδοχείο στην Ερέτρια για την Radisson Hotel Group

To νέο ξενοδοχείο της Radisson Hotel Group στην Ερέτρια

Το RadissonHotelGroup υπέγραψε συμφωνία για το ParadiseResortEvia, μέλος των RadissonIndividuals, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο 322 δωματίων στην Ερέτρια, στο νησί της Εύβοιας, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τον Μάιο του 2026.

Οι εργασίες ανακαίνισης και μετατροπής θα πραγματοποιηθούν από την Works Hellas, εταιρεία κατασκευών και εσωτερικών διαμορφώσεων στην Ελλάδα, γνωστή για την εξειδίκευσή της σε έργα φιλοξενίας και για τις προηγούμενες συνεργασίες της με το Radisson Hotel Group σε ολόκληρη τη χώρα.

«Η Ελλάδα παραμένει μια αγορά-προτεραιότητα για την ανάπτυξη του Radisson Hotel Group. Το Paradise Resort Evia ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη στρατηγική μας για ταχεία επέκταση μέσω ποιοτικών μετατροπών σε ισχυρές τουριστικές τοποθεσίες, που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση από κύριες πύλες εισόδου όπως η Αθήνα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τον Όμιλο σε ένα ακόμη νέο νησί και συνεχίζουμε να χτίζουμε ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο σε αστικούς και παραθεριστικούς προορισμούς της Ελλάδας», δήλωσε ο Elie Milky, Chief Development Officer για τη Μέση Ανατολή, τη Βορειοανατολική Αφρική, την Ελλάδα και την Κύπρο, Radisson Hotel Group.

Το Radisson Hotel Group συνεχίζει την ανάπτυξή του στην Ελλάδα με ένα σαφές πλάνο: τον διπλασιασμό του λειτουργικού του χαρτοφυλακίου έως το 2026, από πέντε σε δέκα ξενοδοχεία. Ο Όμιλος επικεντρώνεται σε εμβληματικά ξενοδοχεία στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ενώ παράλληλα αναπτύσσει πολυτελή θέρετρα στην ηπειρωτική Ελλάδα και σε κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς, σε συνεργασία με στρατηγικούς επενδυτές. Στόχος του είναι να προσφέρει διακριτές και αξιόπιστες εμπειρίες για κάθε τύπο ταξιδιώτη και να ενισχύσει την παρουσία του σε μία από τις πιο δυναμικές αγορές φιλοξενίας της Νότιας Ευρώπης.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.