Γαστρονομία

Croodles Vegge: Απολαυστικά και υγιεινά!

croodles-vege-600

Σε ποιόν δεν αρέσουν τα ζυμαρικά; Μικροί,μεγάλοι,όλοι υποκλίνονται μπροστά σε αυτή την ιταλική λιχουδιά.
Αν άρρωστοι και κουρασμένοι με το σιτάρι και το αλεύρι, εδώ είναι η αλλαγή σας.
Ώρα να δοκιμάσετε κάτι, όπου μόνο γεύση μπορεί να δώσει στο σώμα σας, αποτοξίνωση και υγεία.

Με ένα αποφλοιωτή juliennes, πάρτε 2 μεγάλα καρότα, καθαρισμένα και κομμένα όπως φαίνεται παραπάνω.
Τοποθετήστε μία κατσαρόλα με νερό, αρκετό για να τα βράσουμε,σε δυνατή φωτιά και να σφραγίσουμε με ένα καπάκι.
Όταν το νερό είναι έτοιμο, βράζουμε τα καρότα για 1 λεπτό ΜΟΝΟ!
Τοποθετήστε τα σε κρύο νερό για να πέσει η θερμοκρασία τους.

Για τη σάλτσα:

1/2 κόκκινο κρεμμύδι, σε φέτες
1 μικρή κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδο, σε λεπτές φέτες
1 μικρή ντομάτα, σε μικρούς κύβους
1 μικρό πράσο, σε κυλίνδρους
1 κουταλάκι του γλυκού πελτέ ντομάτας
120 γρ ζεστό νερό
αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο σοτάρουμε για διαδικασία (περίπου 2 κουταλιές της σούπας)
1/4 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1,4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα και μπαχάρι

Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Ανακατέψτε τον πελτέ με το νερό.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε τα στοιχεία με την ίδια σειρά της λίστας.
Ξεκινήστε με κρεμμύδι, πιπεριά, σκόρδο, ντομάτα και πράσο.
Μετά από 3 λεπτά, προσθέτουμε το νερό και τα μπαχαρικά και διατηρούμε το βρασμό μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Τέλος, προσθέτουμε τα croodles στο τηγάνι, ανακατεύουμε μία φορά και απαλά και σερβίρουμε.

Καλή όρεξη!

Avatar
Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.