Επικαιρότητα

 • Logo Chamber of Hotels

  ΞΕΕ: Ανακοινώθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

  Ο Αλέξανδρος Βασιλικός αναλαμβάνει από τις αρχές του επόμενου έτους τα "ηνία" του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος μετά την εκλογή του ως πρόεδρος του φορέα.

 • Ο γιος του Σαρκοζί στην Αθήνα

  Ο γιός του Σαρκοζί έρχεται την Παρασκευή στην Αθήνα

  Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ο πρωτότοκος γιος του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, Πιέρ,ο οποιος κάνει διεθνή καριέρα με το όνομα dj Mosey και είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους dj του κόσμου, έρχεται στην Αθήνα, για τα εγκαινια του club Toy room.

 • Olympian Trail: Το θεματικό τραίνο που υπόσχεται ταξίδι ζωής στην Αρχαία Ολυμπία

  Το Θεματικό τραίνο Olympian Trail της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Α.Ε. υποσχόμενο μια διαφορετική εμπειρία στους επιβάτες κρουαζιερόπλοιων, που αποβιβάζονται στο Κατάκολο και επιθυμούν να επισκεφτούν την Αρχαία Ολυμπία: ένα ταξίδι «εμπειρία ζωής» (the trail of a lifetime experience) παρουσιάστηκε εχθές 5/12/2017...

 • Το νησί της Μήλου

  Αφιέρωμα στη Μήλο από γνωστή travel blogger

  Με τίτλο : «Milos: the never endless blue island» η σημαντική blogger Κριστίν Λάμπερτ αναφέρεται στη Μήλο, σε εκτενές άρθρο της, ως το νησί «που κανένας δεν χορταίνει» χάρη στα ποικίλα ενδιαφέροντα που διαθέτει.

 • Το λογότυπο της νέας εταιρείας των ομίλων MTC και Philian

  Σύμπραξη Philian Group και MTC Group

  Τη σύμπραξή τους στην ίδρυση κοινής εταιρίας παροχής ξενοδοχειακών (και όχι μόνο) υπηρεσιών ανακοίνωσαν ο ξενοδοχειακός όμιλος PHILIAN GROUP και η εταιρία συμβούλων Τουρισμού MTC GROUP.

 • Ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών

  Ορεινός αγώνας "Στα Χνάρια του Δευκαλίωνα" στους Δελφούς

  Πραγματοποιείται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ο καθιερωμένος πλέον αγώνας ορεινού δρόμου «Στα Χνάρια του Δευκαλίωνα» που συνδυάζει τις ιστορικές μνήμες μέσω και της Μυθολογίας με τις αθλητικές δραστηριότητες στο μοναδικό τοπίο των Δελφών.

 • Κοπή τούρτας στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της νέας βάσης της Volotea στην Αθήνα

  Volotea:Ανοίγει Βάση στην Αθήνα το 2018

  Η Volotea ανακοίνωσε πρόσφατα το άνοιγμα της βάσης της στην Αθήνα που θα δημιουργήσει 30 άμεσες θέσεις εργασίας και 320.000 αεροπορικές θέσεις, αυξάνοντας τη χωρητικότητά της κατά 160%.

 • Ευρωπαϊκό Βραβείο Αριστείας στην Τήνο για τον Πολιτιστικό Τουρισμό

  Στο «κάδρο» των αναδυόμενων πολιτιστικών προορισμών της Ευρώπης μπαίνει η Τήνος μετά την τέταρτη επιλαχούσα θέση κατάταξης που κατέλαβε στα πλαίσια του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας» («European Destinations of Excellence» – EDEN). 

 • Στο Porto Palace το συνέδριο του Γαίαν Επιχειρείν για τον Αγροδιατροφικό τομέα

  Με θέμα «Καινοτομία & γνώση στον πρωτογενή τομέα: Απελευθερώνοντας τη δυναμική της υπαίθρου» και εντυπωσιακή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο Porto Palace Hotel το 4ο ετήσιο συνέδριο της ΓΑΙΑ Επιχειρείν στις 9-10 Νοεμβρίου 2017.

 • Μουσείο Τουρισμού: Παρουσίαση Λευκώματος & Ιστοσελίδας

  Το Μουσείο Τουρισμού - “Η Απαρχή” το Λευκώμα και η επίσημη ιστοσελίδα παρουσιάστηκαν από την Πρόεδρο κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, και τα μελη του ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό σε Συνέντευξη Τύπου Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, στο Μουσείο Τουρισμού.