"Φεστιβάλ Ούζου" στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Τραπέζι και καρέκλες με μπουκάλια ούζο από Λέσβο και φυλλάδια
Πηγή: aia.gr

Συντάκτες: 

Η φετινή Γιορτή Ούζου, το Ouzofest της Λέσβου,  ξεκίνησε από το αεροδρόμιο της Αθήνας.  

"Φεστιβάλ Ούζου" διοργανώθηκε στις 10 Ιουλίου 2017, από τις 12:00 έως τις 16:00, στις Αναχωρήσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, δίνοντας  στους επισκέπτες του αεροδρομίου, μια πρώτη γεύση πριν από το φετινό Ouzofest (14-15 Ιουλίου Μυτιλήνη / 22 Ιουλίου Πλωμάρι).

Η πρωτοβουλία έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας συνδρομής και υποστήριξης του νησιού, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λέσβου και τη στήριξη του Δήμου Λέσβου και του Συνδέσμου Ποτοποιών – Αποσταγματοποιών Λέσβου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα της Λέσβου, ζωντανή μουσική και χορός από τον Σύλλογο Βρισαγωτών και Πολιχνιατών Αθήνας, οι οποίοι και ενθουσίασαν τον κόσμο και βέβαια πρόσκληση στο ετήσιο Ouzofest της Λέσβου, με κλήρωση συνολικά 6 διπλών εισιτηρίων Αθήνα – Μυτιλήνη μετ’ επιστροφής, ευγενική προσφορά των αεροπορικών εταιρειών που συνδέουν την Αθήνα με τη Μυτιλήνη: τηςAegean, της  Astra και της Volotea.  

Από το Σάββατο, 1η Ιουλίου, τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών του αεροδρομίου ήδη προσφέρουν εκπτώσεις 15%  με την αγορά τοπικού ούζου, ενώ με στόχο τη μεγαλύτερη προβολή των προϊόντων της περιοχής, τα ΚΑΕ θα αναδείξουν ξεχωριστά όλα τα τοπικά είδη.