Η Louis Hellenic Cruises, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της, η οποία στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της ελληνικής της ταυτότητας και την εδραίωσή της ως η κατεξοχήν εταιρεία κρουαζιέρων στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, διοργανώνει μια μοναδική θεματική κρουαζιέρα γεμάτη από γεύσεις και άρωμα Ελλάδας.
Η τριήμερη κρουαζιέρα με τίτλο: «ΟΙΝΟΣ & ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» οργανώνεται σε συνεργασία με την Οινοποιεία Μπουτάρη και το διακεκριμένο chef κ. Χριστόφορο Πέσκια, στις 27 Απριλίου 2012, με προορισμούς τη κοσμοπολίτικη Μύκονο, την πανέμορφη Πάτμο, την Αρχαία Έφεσο στο Κουσάντασι και τη Σαντορίνη με το ανεπανάληπτο ηλιοβασίλεμα.
Στόχος της συγκεκριμένης κρουαζιέρας είναι η ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας όπως αυτή «μεταμορφώνεται» δημιουργικά από τον Χριστόφορο Πέσκια, καθώς και η παρουσίαση των πλέον αντιπροσωπευτικών ποικιλιών ελληνικών κρασιών από την εταιρεία Μπουτάρη. Ο Διευθυντής Εξαγωγών της Οινοποιείας Μπουτάρη κ. Κωνσταντίνος Κοκκινοπλίτης θα παρουσιάσει την ιστορία του ελληνικού κρασιού ανά τους αιώνες με ειδική αναφορά στις 4 κυριώτερες κατηγορίες κρασιών που παράγονται στην Ελλάδα και αποτελούν σημεία αναφοράς για το ελληνικό κρασί διεθνώς. Τα κρασιά Μπουτάρη έχουν εξέχουσα θέση στις κάβες των πλοίων της Louis Hellenic Cruises και οι επιβάτες θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ειδικές συσκευασίες και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
Παράλληλα, ο γνωστός Chef Χριστόφορος Πέσκιας θα παρουσιάσει τη Νέα Ελληνική Κουζίνα, οπως αυτός την έχει οραματιστεί και την υλοποιεί στα εστιατόρια Π-box τα οποία ήδη λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα και την Κηφισιά. Σημειώνεται ότι μερικά από τα ξεχωριστά πιάτα του κ. Πέσκια σερβίρονται σήμερα στα εστιατόρια «ΘΑΛΑΣΣΑ», τα οποία λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία στα κρουαζιερόπλοια της Louis Cruises.
Στο τέλος των δύο παρουσιάσεων θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή επιλεγμένων κρασιών της εταιρείας Μπουτάρη και μεζέδων υπό την επιμέλεια του κ. Πέσκια. Οι επιβάτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν μια προαιρετική εκδρομή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Μπουτάρη στο Μεγαλοχώρι Σαντορίνης, όπου θα γίνει ξενάγηση στο οινοποιείο και γευστική δοκιμή διαφόρων ποικιλιών καθώς και πειραματικών κρασιών της εταιρείας Μπουτάρη.