Μαθήματα

Πότε ξεκινούν τα προγράμματα μετεκπαίδευσης στον τουρισμό

Το Νοέμβριο του 2018 θα ξεκινήσουν τα προγράμματα μετεκπαίδευσης εργαζομένων στον τουρισμό στις 13 περιφέρειες της χώρας.

Επιστήμη & Μαγειρική: Δωρεάν μαθήματα από το Harvard

Τι σχέση έχει η μαγιονέζα με τους νόμους της φυσικής και της χημείας; Διάσημοι σεφ και ερευνητές του πανεπιστημίου Χάρβαρντ (Havard) πειραματίζονται με μαγειρικές τεχνικές εξηγώντας φυσική και χημεία . 

Σεμινάριο Διαχείρισης Απόδοσης και Εκπαίδευσης από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείου Ρόδου

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου διοργανώνει για τα μέλη του εκπαιδευτικό σεμινάριο με εισηγητή τον καθηγητή, κο.Ανέστη Αναστασίου.

Πώς να βελτιώσετε το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών σας - Δωρεάν webinar από τη Review Pro

Δωρεάν webinar της Review Pro στις 28 Νοεμβρίου αναμένεται να ενημερώσει τους ξενοδόχους για τα απαραίτητα εργαλεία μέτρησης της ικανοποίησης των πελατών τους.

Σεμινάριο Health & Safety στα ξενοδοχεία από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου (ΣΔΞΡ) διοργανώνει 2ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Health&Safety στα Ξενοδοχεία» για τα μέλη του που θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους πάνω στο θέμα Υγιεινής και Ασφάλειας στις Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Δωρεάν μαθήματα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Το Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ (The University of Qeensland) παρέχει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων.

Πώς να γίνεις επιχειρηματίας - Δωρεάν μαθήματα από το ΜΙΤ

Θέλεις να γίνεις επιχειρηματίας αλλά δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις; Δωρεάν διαδικτυακό μάθημα του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου MIT δείχνει τον τρόπο

Αίθουσα διδασκαλίας

Στρατηγική συνεργασία ΙΝΣΕΤΕ – Cornell University

Στρατηγική συνεργασία με το κορυφαίο διεθνώς αμερικανικό πανεπιστήμιο Cornell εξασφάλισε και υλοποιεί το Ινστιτούτο ΣΕΤΕ, στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης.

Γυναίκα εργαζόμενη ως σερβιτόρος

ΙΕΚ Τουρισμού: Έως την Παρασκευή 15/9 οι αιτήσεις εισαγωγής για 2017-18

Μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για τις σχολές ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού.

Ανοιχτές οι αιτήσεις για το Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στον Αειφόρο Τουρισμό

Δύο ελληνικά πανεπιστήμια και ένα γαλλικό εγκαινιάζουν το διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα για την ανάπτυξη του αειφόρου τουρισμού. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2017.

Ζαχαροπλάστης

Νέα ειδικότητα "Τεχνικού αρτοποιού - ζαχαροπλαστικής" στο ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας

 Εγκρίθηκε η νέα ειδικότητα «τεχνικού αρτοποιού- ζαχαροπλαστικής» και εντάσσεται στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΙΕΚ Κέρκυρας του Υπουργείου Τουρισμού από το χειμερινό εξάμηνο του 2017, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Τουρισμού.

Δωρεάν Webinar από την Trivago και Tnooz για ξενοδόχους

Με τίτλο "Οι ξενοδόχοι χάνουν κρατήσεις με το να μην ενστερνίζονται την τεχνολογία - Δείτε πως" (Hoteliers Are Missing Out on Bookings by Not Embracing Technology - Here's how), η trivago σε συνεργασία με την Tnooz διοργανώνουν δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) στις 8 Ιουνίου.