Μαθήματα

Αίθουσα διδασκαλίας

Στρατηγική συνεργασία ΙΝΣΕΤΕ – Cornell University

Στρατηγική συνεργασία με το κορυφαίο διεθνώς αμερικανικό πανεπιστήμιο Cornell εξασφάλισε και υλοποιεί το Ινστιτούτο ΣΕΤΕ, στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης.

Γυναίκα εργαζόμενη ως σερβιτόρος

ΙΕΚ Τουρισμού: Έως την Παρασκευή 15/9 οι αιτήσεις εισαγωγής για 2017-18

Μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για τις σχολές ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού.

Ανοιχτές οι αιτήσεις για το Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στον Αειφόρο Τουρισμό

Δύο ελληνικά πανεπιστήμια και ένα γαλλικό εγκαινιάζουν το διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα για την ανάπτυξη του αειφόρου τουρισμού. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2017.

Ζαχαροπλάστης

Νέα ειδικότητα "Τεχνικού αρτοποιού - ζαχαροπλαστικής" στο ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας

 Εγκρίθηκε η νέα ειδικότητα «τεχνικού αρτοποιού- ζαχαροπλαστικής» και εντάσσεται στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΙΕΚ Κέρκυρας του Υπουργείου Τουρισμού από το χειμερινό εξάμηνο του 2017, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Τουρισμού.

Δωρεάν Webinar από την Trivago και Tnooz για ξενοδόχους

Με τίτλο "Οι ξενοδόχοι χάνουν κρατήσεις με το να μην ενστερνίζονται την τεχνολογία - Δείτε πως" (Hoteliers Are Missing Out on Bookings by Not Embracing Technology - Here's how), η trivago σε συνεργασία με την Tnooz διοργανώνουν δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) στις 8 Ιουνίου.

Trivago Webinar:Αυξήστε τις κρατήσεις σας με τη χρήση δεδομένων

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για τους ξενοδόχους θα πραγματοποιήσει η Trivago σε συνεργασία με την Tnooz, την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, με θέμα "Αύξηση των κρατήσεων με τη χρήση δεδομένων".

Μεγεθυντικός φακός στη λέξη ποιότητα

Εισαγωγή στη Διοίκηση Ποιότητας (E-learning)

Το διαδικτυακό πρόγραμμα που προσφέρεται μέσω της πλατφόρμας Udemy, προσπαθεί να αποσαφηνίσει τις έννοιες της ποιότητας και να εισάγει τους σπουδαστές στα συστήματα διοίκησης ποιότητας.

Open Day τον Μάιο στο ξενοδοχειακό Πανεπιστήμιο ΙΜΙ της Λουκέρνης

Στις 26 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί η Open Day στο ξενοδοχειακό Πανεπιστήμιο ΙΜΙ της Λουκέρνης.

Managing Human Resources-edx

Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων στον Τουρισμό (MOOC)

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 2017 ξεκινά το δωρεάν διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε επίπεδο μεταπτυχιακού (Msc) για τη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων στον Τουρισμό (Managing Human Resources in the Hospitality and Tourism Industry) από το Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κόνγκ. 

Ένα μήλο πάνω σε ένα ανοιχτό βιβλίο

Πώς να επιλέξω ένα μεταπτυχιακό;

Ποιοί παράγοντες πρέπει να καθορίζουν την επιλογή ενός μεταπτυχιακού και ποια τα ερωτήματα που θα πρέπει να θέσουμε πριν ξεκινήσουμε την αναζήτηση.

SETE Training: Βιωματικό σεμινάριο Επικοινωνίας για διευθυντές σε Θεσσαλονίκη και Χανιά

Πηγή φωτογραφίας: insete.gr


Σεμινάριο με θέμα την προηγμένη επικοινωνία (Advance Communication) διοργανώνει το SETE Training σε Θεσσαλονίκη 17 - 18 Φεβρουαρίου 2017 και Χανιά 23 - 24 Μαρτίου 2017.