Οι πρώτες πτήσεις της TUI στην Κρήτη -Ανοίγουν 89 ξενοδοχεία

Θετικά είναι τα μηνύματα για το άνοιγμα του τουρισμού στην Κρήτη από τη γερμανική αγορά καθώς ξεκίνησαν σήμερα (14/5/21) οι πρώτες πτήσεις της TUI και εντός της εβδομάδας ανοίγουν 89 ξενοδοχεία στο νησί, με πληρότητα που θα ξεπερνά το 60-70%.

Στη διάρκεια της σημερινής συνάντησης του Περιφερειακού Διευθυντή Ελλάδας και Ανατολικής Μεσογείου (Regional Director East Mediterranean), κ. Ian Hay και του Γενικού διευθυντή της Robinson στην Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία και Κύπρο, κ. Μιχάλης Πεδιαδιτάκης. με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, έγινε λόγος για μεγάλο ενδιαφέρον των τουριστών για την Κρήτη και εκφράστηκε η αισιοδοξία για μια ευοίωνη προοπτική της τουριστικής χρόνιας.

«Το πιο σημαντικό μήνυμα είναι ότι έχουμε ξεκινήσει και σήμερα έχουμε τις πρώτες πτήσεις από τη Γερμανία. Θα ανοίξουμε αυτή την εβδομάδα 89 ξενοδοχεία στην Κρήτη με τους συνέταιρούς μας για τους πελάτες μας», δήλωσε ο Ian Hay.

Από την πλευρά του ο κ. Πεδιαδιτάκης σημείωσε πως η κατάργηση της καραντίνας στις χώρες προέλευσης των τουριστών, έδωσε πολύ θετικά μηνύματα. Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τη Γερμανία που ακύρωσε την πενθήμερη καραντίνα μετά την επιστροφή των τουριστών στη χώρα τους, δεδομένο που έδωσε «απίστευτη ώθηση στις κρατήσεις. Εμείς σήμερα, ως Robinson ανοίγουμε και τα τρία ξενοδοχεία της Ελλάδας με 200 – 220 άτομα και στις επόμενες μέρες θα έχουμε πληρότητα που θα ξεπερνά το 60-70%», δήλωσε.

Για μια σημαντική συνάντηση μίλησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, εξηγώντας πως «είναι απολύτως θετικά τα μηνύματα για τον τουρισμό στην Κρήτη. Πιστεύουμε πως με τη ροή που δείχνουν οι κρατήσεις, με το εμβόλιο και με την προοπτική της ανοσίας, στην Κρήτη θα έχουμε αύξηση τουριστών τη φετινή χρονιά», δήλωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης, ευχαριστώντας όλους τους ανθρώπους του τουρισμού για τη συνεργασία τους.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.