ΟΤΕΚ: Με…χορηγίες θα καλυφθεί ο προϋπολογισμός του 2011

 

Σώθηκε η μισθοδοσία του Σεπτεμβρίου 2011 για τους εργαζόμενους του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, σύμφωνα με νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες του Tourism Press.

Δεν θα μείνουν απλήρωτοι, κατά πώς φαίνεται, οι εργαζόμενοι του ΟΤΕΚ, καθώς το Λογιστήριο του Κράτους έχει υπογράψει το ποσό που απαιτείται για την πληρωμή τους το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Όσον αφορά τους επόμενους μήνες, δεν θα υπάρξει πρόβλημα, εκτός απροόπτου. Ωστόσο, θα πρέπει να επαναλαμβάνεται η διαδικασία κάθε φορά ενώ το επιπλέον ποσό που απαιτείται αλλά δεν καλύπτεται από τον προϋπολογισμό θα δίδεται με τη μορφή χορηγίας (!) προς τον Οργανισμό.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού, η οποία δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Διαύγεια, το ποσό που εγκρίθηκε για τον Οργανισμό δεν επαρκούσε για να καλύψει στο σύνολό τους τις πάγιες και λειτουργικές δαπάνες (Διαβάστε περισσότερα σε παλαιότερη ανάρτηση εδώ).

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.