Η δεύτερη διοργάνωση του b2b Travel Event από το Respond On Demand είναι γεγονός και θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ στις 8 και 9 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο CAPSIS.
Πρόκειται για μια σοβαρή προσπάθεια τόνωσης του τουρισμού και των Ελληνικών ξενοδοχείων, ώστε να επικοινωνήσουν με τουριστικά γραφεία από το εξωτερικό, σε ένα αμιγώς επαγγελματικό περιβάλλον, με πολύ προσιτό αντίτιμο. Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τέτοιες διοργανώσεις, τώρα, στην περίοδο της οικονομικής κρίσης.
Με την φιλοδοξία το b2b Travel Event www.b2btravelevent.com να αποτελέσει θεσμό τόσο για την Ελλάδα όσο και για την πόλη της Θεσσαλονίκης τα επόμενα χρόνια, επικοινωνούμε το event αυτό σε τουριστικά γραφεία από όλο τον κόσμο, μέσω των διεθνών τουριστικών εκθέσεων αλλά και σχετικών εκδηλώσεων στο εξωτερικό.
Το Respond On Demand καινοτομεί και απαιτεί για δεύτερη χρονιά, από τους φιλοξενούμενους τουριστικούς πράκτορες να καλύψουν μόνοι τους τα έξοδα μετάβασής τους στη Θεσσαλονίκη , σαν ένα σημαντικό δείγμα του ενδιαφέροντος τους να συναντήσουν Έλληνες ξενοδόχους και να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από Αγγλία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Ιταλία, Αμερική, Σουηδία, Αίγυπτο και άλλες χώρες έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή και αξιολογούνται από το αρμόδιο τμήμα του Respond On Demand.
Ήδη έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους τουριστικά γραφεία από Αμερική, Ελβετία, Τουρκία, Σουηδία και Βουλγαρία.
Στην προηγούμενη διοργάνωση του 2012, συμμετείχαν τουριστικοί πράκτορες από Ιταλία, Ισραήλ, Τουρκία, Κύπρο, Βουλγαρία και Ουγγαρία.
Ήδη οι συμμετοχές από ελληνικά ξενοδοχεία έχουν σχεδόν καλυφθεί!
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο press@respondondemand.com