Στρατηγική συνεργασία του Respond On Demand με τη Greek Tourism Expo

Επαγγελματικές συναντήσεις στο πλαίσιο του Respond On Demand B2B Travel Event 2017
Από το 6ο B2B Travel Event Thessaloniki 2017 της Respond on Demand

Συντάκτες: 

Η Respond On Demand, έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία 7 χρόνων στην οργάνωση Β2Β workshop με Buyers (τουριστικά γραφεία)  στο εξωτερικό, ενώνει τις δυνάμεις της  με την Leaderexpo, ηγετική εταιρεία στον τομέα των εκθέσεων τουρισμού και διοργανώτρια της 4ης Διεθνούς Έκθεσης "Greek Tourism Expo΄17" στην Αθήνα.

Οι δύο εταιρείες, θα πραγματοποιήσουν από κοινού διήμερη εκδήλωση στις Βρυξέλλες,  20 & 21 Φεβρουαρίου 2018, όπου θα συνδυαστούν:

1) Οι Β2Β συναντήσεις ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων τουρισμού με τουριστικά γραφεία του Βελγίου.

2) Η προβολή  ελληνικών τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων  με ειδικές προσφορές διακοπών στο κοινό των Βέλγων και των άλλων επισκεπτών.

Το διήμερο αυτό event με την ονομασία Greek Dream '18 θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και αρχίζει το 2018 στις Βρυξέλλες,  με στόχο να διοργανωθεί σε ακόμα περισσότερες χώρες στο μέλλον.

Οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα πραγματοποιήσουν περίπου 25 b2b meetings με buyers η κάθε μια την πρώτη μέρα. Την δεύτερη ημέρα θα έχουν απευθείας συναντήσεις με Βέλγους επισκέπτες προκειμένου να κάνουν προσφορές για διακοπές στην Ελλάδα.