Το σήμα Boutique Hotel ξεπέρασε τα 200 μέλη

Τη νέα στρατηγική επικοινωνίας, “Lovetohostyou” για το σήμα “Boutique Hotel”, παρουσίασε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) στην Αθήνα, στις 14 Φεβρουαρίου 2024. Η νέα στρατηγική στοχεύει στην εγχώρια και τη διεθνή τουριστική αγορά, που θα προσδώσει στους ξενοδόχους ακόμα περισσότερα οφέλη και αναγνωσιμότητα,

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά στην αύξηση συμμετοχής με 200 πλέον μέλη ενώ επισημάνθηκε η σημασία της πιστοποίησης ως κριτήριο επιλογής του σύγχρονου ταξιδιώτη που αναζητά ποιοτική και διαφοροποιημένη τουριστική εμπειρία.

Τη νέα ταυτότητα επικοινωνίας του σήματος “Boutique Hotel” με κύριο μήνυμα “Lovetohostyou” εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο κ. Μάριος Λινάκης, επικεφαλής της Sputnik Design Team | Linakis Digital. Στην παρουσίαση του εστίασε στο γεγονός ότι στην Ελλάδα η φιλοξενία είναι παράδοση, μία πράξη προσφοράς, ζωγραφισμένη στην ψυχή των ανθρώπων, στο ζεστό τους χαμόγελο, και στο αυθεντικό καλωσόρισμα που αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης του νέου σήματος. Τόνισε δε, ότι «όταν ερωτεύεσαι ο δεσμός είναι βαθύς και δυνατός».

Τα στελέχη του προγράμματος: η κα. Χριστίνα Τετράδη, Αντιπρόεδρος του ΞΕΕ, η κα. Αιμιλία Βλάμη, Επιστημονική Υπεύθυνη και η κα. Μαρία Τζάννου, Σύμβουλος Marketing του Προγράμματος, έδωσαν το στίγμα της επόμενης μέρας και του άμεσου προγραμματισμού σημειώνοντας ότι η προσεχής μεγάλη εκδήλωση θα είναι το B2B Forum που επανέρχεται με νέο concept, μετά τα χρόνια του covid-19.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΞΕΕ, κ. Αλέξανδρος Βασιλικός «η σημαντική αύξηση των μελών του Προγράμματος, επιβεβαιώνει τη στρατηγική και το όραμα του Επιμελητηρίου, να στηρίξει και να αναδείξει τις επιχειρήσεις που προσφέρουν αναβαθμισμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε μία αγορά που αναζητά το διαφοροποιημένο τουριστικό προϊόν. Τα ελληνικά ξενοδοχεία απαντούν πλέον με αξιώσεις απέναντι στα διεθνώς καταξιωμένα brands και σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ θα προβούμε άμεσα σε οργανωμένες και στοχευμένες ενέργειες προώθησης της κοινότητας των μελών μας στις διεθνείς τουριστικές αγορές».

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.