Από τις 10 Σεπτεμβρίου, στο roof top του ξενοδοχείου Τιτάνια, διοργανώνεται το πρώτο φεστιβάλ θαλασσινών γεύσεων.
Το μενού γεύσεων, σχεδιασμένο εξολοκλήρου για το φεστιβάλ, περιλαμβάνει πρωτότυπες εκτελέσεις πιάτων, όπως οι Κροκέτες μπακαλιάρου με μαγιονέζα φάβας,καπνιστό χέλι με πεπόνι και σαλάτα σελινόριζας με γιαούρτι και πιπεριά Φλωρίνης, σαλάτα αλμυρίκι με σάλτσα βασιλικού ταρτάρ σολομού με μπαχάρι και ψητό καλαμάρι με πέστο,χτένια με προσούτο Ευρυτανίας μαρμέλαδα τομάτας και μαριναρισμένο κολοκύθι και πολλά άλλα.
Τα πιάτα συνοδεύει ένα πρωτότυπο ΚΕΡΑΣΜΑ με τσίπουρο και μεζέδες.