Πηγή φωτογραφίας: stockvault.com/Aka Maraqu
Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα MOOC διοργανώνει το πανεπιστήμιο του Harvard από τις 18 Ιανουαρίου 2018.
Το πρόγραμμα έχει τίτλο “Science & Cooking: From Haute Cuisine to Soft Matter Science (part 1)” και έχει στόχο να αποκαλύψει την επιστήμη πίσω από τις συνταγές των σεφ.
Στο πλαίσιο του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πως να εφαρμόζουν τις αρχές της φυσικής, της χημείας και της μηχανολογίας στο μαγείρεμα. Πώς να σκέφτονται ως επιστήμονες και αρχιμάγειροι και θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ότι έμαθαν στην κουζίνα τους.
Περισσότερες πληροφορίες: Science & Cooking: From Haute Cuisine to Soft Matter Science (part 1)