Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας: Επανεκλογή Κων/νου Μαρινάκου στη θέση του προέδρου

Photo Dr

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη για την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας την 14η Νοεμβρίου 2016, στο πλαίσιο των αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης.

Με βάση τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών και την Συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο που  πρόκειται να διοικήσει την Ένωση για την επόμενη τριετία έχει ως ακολούθως:

Μαρινάκος Κων/νος : Πρόεδρος

Ροϊνιώτης Αλέξανδρος: Αντιπρόεδρος

Δαμόπουλος Ασημάκης: Γεν. Γραμματέας

Καλαντζής Στυλιανός: Έφορος

Τσαρούχης Χρήστος: Ταμίας

Κριτσιδήμας Χρήστος: Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Τσιώλης Χρήστος: Αναπλ. Ταμίας

 

Παράλληλα  εκλέγονται, ως αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.)  οι κάτωθι:

Μαρινάκος Κων/νος

Ροϊνιώτης Αλέξανδρος

Δαμόπουλος Ασημάκης

Τσαρούχης Χρήστος

Κριτσιδήμας Χρήστος

 

Μετά το πέρας των εκλογών χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας (Ε.Ξ.Α.)  και Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.)  κ. Μαρινάκος Κων/νος δήλωσε ότι: «η μεγάλη συμμετοχή των μελών μας στις πρόσφατες εκλογές αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα για την αναγκαιότητα συνένωσης δυνάμεων  στο χώρο του τουρισμού,  τόσο μεταξύ των συναδέλφων ξενοδόχων όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων με την τουριστική ανάπτυξη φορέων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα. Σήμερα όσο ποτέ,  η τουριστική ανάπτυξη εξαρτάται  σε μέγιστο βαθμό από τη σχέση αλληλεπίδρασης μεταξύ του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα. Φορείς όπως η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου, οι κατά τόπους  Ενώσεις και Σύλλογοι  Καταλυμάτων, μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν  τον πυρήνα και την μήτρα συνεργατισμού μεταξύ των εμπλεκόμενων με τον τουρισμό φορέων του  δημοσίου, κοινωνικού και ιδιωτικού τομέα (τοπική αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια, φορείς, συνεταιρισμούς, περιβαλλοντικούς οργανισμούς, επαγγελματικά σωματεία, κ.α.).  Μέσα από μια τέτοια διαδρομή, είναι βέβαιον ότι Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια θα πάψουν να είναι αποξενωμένα από την οικονομία του τόπου και μέσω συνεργιών λειτουργώντας σαν μια “επιχειρηματική” μονάδα θα είναι σε θέση να κινητοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους τους διαθέσιμους ανθρώπινους και υλικούς πόρους και να επιτυγχάνουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε προστιθέμενη κοινωνική αξία, σε εισόδημα, σε απασχόληση και σε ποιότητα ζωής για επαγγελματίες και πολίτες. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους απ΄ακρη σ’άκρη στην Αρκαδία καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και να τους διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό και με μεγαλύτερη μαχητικότητα να προασπιζόμαστε τα δίκαια αιτήματα των μελών μας και να προωθούμε το τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής». 

 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.