Έξι χρυσές διακρίσεις για έξι υποψηφιότητες απέσπασε η Nelios στα φετινά Greek Hospitality Awards.

nelios-greek-hospitality-awards

H Nelios βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως η καλύτερη εταιρεία Hotel Digital Marketing στην Ελλάδα  στα φετινά Greek Hospitality Awards. 

Στην εταιρεία, η οποία αποτελεί το πρώτο αποκλειστικά για ξενοδοχεία digital marketing agency, απονεμήθηκαν συνολικά 6 βραβεία στις ακόλουθες κατηγορίες:

● 3 Χρυσά Βραβεία στην κατηγορία Best Greek Hotel Website για την κατασκευή των ιστοσελίδων των ξενοδοχείων Euphoria Retreat , The Foundry Hotel και The Y Hotel .
● Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Digital Advertising & Performance Campaign για την digital καμπάνια των ξενοδοχείων του ομίλου Andronis Exclusive .
● Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Website Developer για την κατασκευή των ιστοσελίδων του ομίλου Aldemar Resorts , και
● Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Digital Marketing Agency

“Η ανάδειξή μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως το καλύτερο Digital Marketing Agency της χώρας μας, επιβεβαιώνει και εδραιώνει τη Νelios ως την κορυφαία εταιρεία με αξιόπιστες και τεχνολογικά εξελιγμένες υπηρεσίες που αναβαθμίζουν και ενισχύουν το σύνολο της διαδικτυακής παρουσίας και online επίδοσης των ελληνικών ξενοδοχείων” αναφέρει σχετικά ο CEO της Nelios Δημήτρης Σερίφης . “Οι διακρίσεις αυτές δικαιώνουν τη σκληρή δουλειά της ομάδας μας, και παράλληλα τονίζουν την αναγκαιότητα της αναβάθμισης του ψηφιακού αποτυπώματος του ελληνικού τουρισμού. ”

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.