Ανατολική Μακεδονία και Θράκη: το νέο στοίχημα για τον Όμιλο Μουζενίδη

Συμμετοχή της Mouzenidis Travel στην ΜΙΤΤ 2017

Πολλές και εποικοδομητικές επαφές είχαν ο Πρόεδρος του Ομίλου Μουζενίδη κ. Μπόρις Μουζενίδης, ο Διευθυντής του Mouzenidis Travel Μόσχας κ.Αλέξανδρος Τσαντεκίδης και ο Διευθυντής του Mouzenidis Travel Ελλάδας κ.Γιώργος Μασμανίδης με εκπροσώπους και Δημάρχους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και το Διευθυντή του Γραφείου EOT Ρωσίας κ. Πολύκαρπο Ευσταθίου, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Τουρισμού της Μόσχας ΜΙΤΤ 2017, όπου ο Όμιλος συμμετείχε με δικό του σταντ στο περίπτερο του EOT.

Ο Όμιλος Μουζενίδη έχει διατυπώσει επανειλημμένα  την πρόθεση του να ανοίξει νέους, λιγότερο γνωστούς, ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς – εξίσου όμως ενδιαφέροντες- για τους Ρώσους τουρίστες.

Η αρχή γίνεται σε λίγους μήνες με την έναρξη των πτήσεων Καβάλα – Μόσχα & Καβάλα – Αγία Πετρούπολη της Ellinair, της αεροπορικής εταιρείας του Mouzenidis Group.

Στις συζητήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της ΜΙΤΤ, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες σύνδεσης της Καβάλας μέσω της Ellinair, με περισσότερες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης αλλά και η σύνδεση άλλων πόλεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με πόλεις του εξωτερικού, όπου  δραστηριοποιείται ο Όμιλος.

Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το άνοιγμα του Ομίλου στην περιοχή και την πρόθεση τους να συνεργαστούν στενά μαζί του με στόχο την προβολή και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σύμφωνα με τον κ.Αλέξανδρο Τσαντεκίδη, «η Θάσος, η Σαμοθράκη και οι Φίλιπποι Καβάλας συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των Ρώσων τουριστών. Υπάρχουν όμως κι άλλα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς και  πολιτιστικού-θρησκευτικού πλούτου στην περιοχή, που θέλουμε να γνωρίσουμε στους πελάτες μας.

Αν κερδηθεί το στοίχημα του φετινού καλοκαιριού, η καθιέρωση των απευθείας πτήσεων της Ellinair  θα βάλει την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη   δυναμικά στον ελληνικό τουριστικό χάρτη, με όσα θετικά αυτό συνεπάγεται για την ανάπτυξη και οικονομία της περιοχής».   

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.