Ανδρεάδης: Ο τουρισμός μπορεί να κάνει τη διαφορά φέτος στο ΑΕΠ

andreadis_andreas_landscape

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Α.Ε. Προκόπιου Παυλόπουλου, του Προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Ανδρέα Α. Ανδρεάδη και Μελών του ΔΣ του ΣΕΤΕ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η πλήρης ενημέρωση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας σχετικά με την πορεία του τομέα του τουρισμού και τις προοπτικές του 2017.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης, δήλωσε σχετικά:

«Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι οι ενδείξεις είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Ο Τουρισμός, ο πιο σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης της χώρας, όλα δείχνουν ότι και φέτος μπορεί να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Θέλω, σήμερα, να απευθύνω μία έκκληση στην Κυβέρνηση, να προχωρήσει τη συμφωνία με τους θεσμούς, ώστε να διαφυλαχθεί η ηρεμία και η καλή λειτουργία της χώρας.

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, η συμβολή του τουριστικού προϊόντος μπορεί να κάνει τη διαφορά, δηλαδή να δώσει φέτος τουλάχιστον μια επιπλέον μονάδα στο ΑΕΠ της χώρας. Ας το πάρουμε όλοι πολύ σοβαρά, πρόκειται για τεράστια και ίσως μοναδική ευκαιρία».

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.