(Βίντεο) 100% Hotel Show: Τα highlights της διοργάνωσης

hotel-show-2015-video

Στιγμιότυπα από την πρώτη ημέρα: Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

 

 

Το 100% Hotel Show 2015 άνοιξε επίσημα τις πύλες του για το κοινό στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 07 Φεβρουαρίου και η ευρεία αποδοχή του κοινού έγινε αμέσως εμφανής. 

Η μαζική προσέλευση επαγγελματιών (ξενοδόχοι, αρχιτέκτονες, τεχνικές εταιρείες κ.λπ.) ξεκίνησε από τις πρώτες ώρες λειτουργίας της έκθεσης και διήρκησε μέχρι το κλείσιμό της στις 20:00. 

Η εντυπωσιακή είσοδος με την έκθεση των συμμετοχών από τα 100% Hotel Design Awards, τα επιμελημένα περίπτερα των εκθετών, τα ειδικά segments όπως το GTP Island και το Tourism Hub αλλά και ο γενικότερος Design & Boutique χαρακτήρας του 100% Hotel Show, φάνηκαν να κερδίζουν το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή.

Από τις παράλληλες εκδηλώσεις ξεχώρισε η ημερίδα με τίτλο “The Three Directions of a Successful Hotel Renovation – Design / F&B / Digital” με καλεσμένο τον CEO των Design Hotels, κατά την οποία δεκάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ιδιαίτερα ζωντανή και ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη ημέρα: Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Με αμείωτο ενδιαφέρον και με δυναμική επισκεψιμότητα από επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού κλάδου αλλά και του ευρύτερου χώρου του Τουρισμού, συνεχίστηκε το 100% Hotel Show 2015 την Κυριακή 08 Φεβρουαρίου στο  MEC Παιανίας.  

Στιγμιότυπα από την τρίτη ημέρα: Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 100% Hotel Show 2015, στο  MEC Παιανίας. Οι επισκέπτες και εκθέτες της έκθεσης  είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν σε ένα networking event υψηλού επιπέδου και αισθητικής, να συζητήσουν δυνατότητες συνεργασίας και να αναπτύξουν ουσιαστικές διόδους επικοινωνίας. 

Από τη στιγμή της εισόδου στην έκθεση, γινόταν σαφής η ξεκάθαρη προσέγγιση του 100% Hotel Show στο Design καθώς και η απόλυτη εξειδίκευση των προϊόντων και υπηρεσιών στον Ξενοδοχειακό κλάδο. Αρχιτεκτονικά γραφεία, εταιρείες κατασκευών, υλικών και υπηρεσιών αλλά και Travel Agents από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δημιούργησαν για τον επισκέπτη ξενοδόχο ένα event που τον αφορούσε 100%. 

 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.