Εγκαίνια για το Wyndham Grand Athens

wyndham-athens-hotel-egkainia-2017

Στη φωτογραφία: Ο κος Γιώργος Μαργαρίτης Γεν. Διευθυντής του ξενοδοχείου, ο ιδρυτής τηςZeus International κος Χάρης Σιγανός, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της WyndhamHotel Group κος Geoff Ballotti, η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, ο Αμερικανός Πρέσβης κος Geoffrey Pyatt και ο κος Daniel Ruff Πρόεδρος και Managing Director της Wyndham Hotel Group EMEA


Τα επίσημα εγκαίνια του ξενοδοχείου Wyndham Grand Athens πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, το οποίο λειτουργεί από τον Δεκέμβριο υπό τον διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο  Wyndham Hotel Group και την ελληνική συμβουλευτική εταιρεία hotel management & development Zeus International.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το ξενοδοχείο και τους χώρους του. Το εστιατόριο “Fos”, το Lobby “Silk” και το rooftop “Αbove” συγκέντρωσαν τα βλέμματα των καλεσμένων οι οποίοι περιηγήθηκαν στους χώρους του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας  κεράσματα από τον Chef Κώστα Νάνο.

Οικοδεσπότες του Grand Opening Party ήταν ο ιδρυτής της Zeus International κος Χάρης Σιγανός, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Wyndham Hotel Group κος Geoff Ballotti, ο κος Γιώργος Μαργαρίτης Γεν.Διευθυντής του ξενοδοχείου και ο κος Daniel Ruff Πρόεδρος και Managing Director της Wyndham Hotel Group EMEA.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, ο Αμερικανός Πρέσβης, κ. Geoffrey Pyatt, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και πολλοί άλλοι επίτιμοι καλεσμένοι.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.