Εγκαίνια ITB σήμερα στο Βερολίνο

Με τα μάτια στραμμένα στο Βερολίνο βρίσκεται η Ελληνική τουριστική βιομηχανία, καθώς ξεκινά σήμερα η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού ITB 2012, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 11 Μαρτίου 2012.

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πτώση των κρατήσεων από Γερμανούς τουρίστες προς την Ελλάδα ενώ την ίδια στιγμή το Γερμανικό τουριστικό περιοδικό FvW ενημερώνει ότι η τουριστική βιομηχανία στη Γερμανία στηρίζει τον Ελληνικό τουρισμό.

Στο Βερολίνο βρίσκεται και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον η συνέντευξη Τύπου της Ελλάδας την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 στις 11.00 π.μ τοπική ώρα.

Στη ΙΤΒ συμμετέχουν 10.644 εκθέτες από 187 χώρες και οι διοργανωτές της τονίζουν την έντονη πολιτική χροιά της φετινής έκθεσης, με κύριες πτυχές την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη, την αναταραχή στις Αραβικές χώρες καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος.
 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.