O ΣΕΤΕ πραγματοποιεί εκδήλωση την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 13:00 στο πλαίσιο της 8ης έκθεσης HORECA, με σκοπό την προώθηση της πρωτοβουλίας για τη σύνδεση της γαστρονομίας με το μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού.
Με σημαντικούς ομιλητές – εκπροσώπους των κλάδων του τουρισμού και της γαστρονομίας, θα πραγματοποιηθούν δύο Συνεδρίες: «Ενισχύοντας την ταξιδιωτική εμπειρία. Καλές πρακτικές και ευκαιρίες συνεργασίας του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου» και «Αξιοποίηση επώνυμων προϊόντων για την ενίσχυση του τουρισμού».
Το Tourism Press είναι το ηλεκτρονικό περιοδικό για τη γνώση και την καινοτομία στον τουρισμό, που από το 2011 έχει ενεργή παρουσία στο διαδικτύο. Όραμα του είναι να αποτελέσει μία δεξαμενή γνώσεων και καλών πρακτικών στον τουρισμό κι ένα εργαλείο δουλειάς για όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο, συμβάλλοντας στη βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού και εμμέσως στη βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος. Απευθύνεται σε όλο το φάσμα του τουρισμού: επιχειρηματίες, εργαζομένους, σπουδαστές, εκπαιδευτικούς και σε όσους αναζητούν συμβουλές και ιδέες για να βελτιώσουν τη δουλειά τους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.