Εν πλω στα Ελληνικά νησιά το ετήσιο συνέδριο των Αυστριακών Tour Operators

Ο ΕΟΤ υποστηρίζει  το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών  Επιχειρήσεων Αυστρίας (ÖVT, www.oevt.or.at), που  θα πραγματοποιηθεί εν πλω στο πλαίσιο κρουαζιέρας που προγραμματίζεται από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2016.

Το συνέδριο  γίνεται ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του  ΕΟΤ με σημαντικούς τουριστικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού και η κρουαζιέρα με τη συνδρομή  μεγάλης εταιρείας κρουαζιέρας.

Το δρομολόγιο θα ξεκινήσει από τον Πειραιά και θα προσεγγίσει Μύκονο, Πάτμο, Ηράκλειο Σαντορίνη.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων αναμένεται να φτάσει τα 50 άτομα και θα συμμετέχουν διευθυντικά στελέχη τουριστικών γραφείων της Αυστρίας, τουριστικοί συντάκτες  και δημοσιογράφοι της αυστριακής κρατικής τηλεόρασης ( GEUS TV- ORF3)

Ο ΕΟΤ θα παραθέσει στην Αθήνα δείπνο στα μέλη της αποστολής ενώ προγραμματίζει εκδρομή και ξενάγηση στην Σαντορίνη κατά την άφιξη τους στο νησί.

H ετήσια συνάντηση των μελών του ÖVT στην Ελλάδα αναμένεται να λάβει ιδιαίτερης προβολής στα αυστριακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με προφανή οφέλη για το Ελληνικό Τουριστικό προϊόν και την προώθηση του  στην Αυστρία. 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.