Ετοιμάστε όμορφα candy bars για κάθε είδους εκδήλωση

Candy Bar στολισμός τραπεζιού

Ήρθε και αυτό όπως πολλές άλλες τάσεις απο το εξωτερικό! Το ξεκίνησαν οι Αμερικάνοι και το συνέχισαν οι Ισπανοί και οι Άγγλοι, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στη λεπτομέρεια.

Πρόκειται για μια θεματική γωνία με ιδιαίτερη διακόσμηση με μικρά γλυκίσματα και ζαχαρωτά που ξετρελαίνουν ακόμα και τους μεγάλους φίλους μας. Μπορούν να προσφερθούν και να στολίσουν μια βάπτιση, ένα παιδικό πάρτυ, ένα γάμο ή ακόμα και μία εταιρική εκδήλωση.

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από σχετικό σεμινάριο που ετοίμασα και θα διαβάσετε χρήσιμες συμβουλές για να δημιουργήσετε μοναδικά candy bars.

Candy Bar με θέμα το διάστημα

Αρχικά, συνηθίζεται να διαλέγουμε ένα θέμα που θα δημιουργήσουμε το οποίο θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε  τα γλυκίσματα με φαντασία και να διακοσμήσουμε το χώρο με χρώματα και χειροτεχνίες που σχετίζονται με το θέμα μας. Πολλες φορές αντλούμε τα θέματα από παραμύθια όταν πρόκειται για πάρτι ή βάπτιση. Θα συναντήσουμε γλυκίσματα όπως pop cakes, μπισκοτάκια με ζαχαρόπαστα, cup cakes, πολύχρωμα macarons, τούρτες από ζαχαρόπαστα, κ.ά.

Cake Pops πριγκίπισσες
Άποψη από candy bar με θέμα η πριγκίπισσα και ο βάτραχος
Τούρτα με ζαχαρόπαστα: Αστροναύτης στη Σελήνη

Στα γλυκίσματα, τις λιχουδιές  και ό,τι άλλο όμορφο επιλέξουμε, ενδιαφέρον είναι να χρησιμοποιήσουμε ετικέτες ή καρτελάκια. Μ´αυτόν τον τρόπο ενημερώνουμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας για τα είδη που εχουμε στον μπουφέ μας. Τις ετικέττες μπορούμε να τις δημιουργήσουμε μόνοι μας και, όπου κρίνουμε απαραίτητο, να ειναι βρώσιμοι από βάφλα ή ζαχαρόπαστα.

Cake Pops Πλανήτες

Εκτός απο τα μικρά γλυκίσματα έχουμε και τα ζαχαρωτά ή τα κουφετάκια που μπαίνουν σε όμορφα διακοσμημένες γυάλες. Μπορούμε να φτιάξουμε marshmallows και μαρέγκες σε αποχρώσεις ανάλογες με το θέμα που επιλέξαμε. Σε μια γωνία έχουμε χωνάκια απο χρωματιστό χαρτί και μικρές σέσουλες ώστε να επιλέξουν μόνοι τους οι φίλοι μας.

Candy Bar με χωνάκια και μικρά γλυκίσματα

Τελος, να μην ξεχάσουμε το στολισμό και τη διακόσμηση του τραπεζιού με ένα ωραίο τραπεζομάντηλο καθώς και τη διακόσμηση του χώρου με χειροτεχνίες ή μικρά αντικείμενα που θα συνθέσουν και θα αναδείξουν το θέμα που επιλέξαμε!

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.