Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος διοργανώνει τον 1ο Μεσογειακό Διαγωνισμό Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής 17 – 19 Ιανουαρίου 2020 στο Σ.Ε.Φ.

ok_chef_ice_1297-1024x683_copy

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος διοργανώνει τον 1ο Μεσογειακό Διαγωνισμό Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής 17 – 19 Ιανουαρίου 2020 στο Σ.Ε.Φ.

Ο διαγωνισμός αφορά:

• επαγγελματίες chef και pastry chef από την Ελλάδα και το εξωτερικό,

• νέους chef και pastry chef ηλικίας έως 25 ετών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό,

• σχολές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό,

• σπουδαστές ατομικά

Ο διαγωνισμός τελείται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων WORLDCHEFS και την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Κάποιες από τις κατηγορίες του διαγωνισμού είναι Mediterranean Chef/Pastry Chef/Young Chef of the Year, street food, vegan, δημιουργική κουζίνα, black box, εστιατορικά γλυκά, ζωντανή διακόσμηση τούρτας, αλλά και έτοιμα εκθέματα.

Κατηγορίες μέσα από τις οποίες μπορούν να αναδειχθούν τα προϊόντα σας, τόσο στους Έλληνες chef αλλά και στους chef που θα συμμετέχουν από το εξωτερικό. Αν θα σας ενδιέφερε μία τέτοια συνεργασία, σας προσκαλούμε αύριο Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 12:00 στην επίσημη συνέντευξη τύπου του διαγωνισμού στο Ξενοδοχείο Αμαλία, Λ. Αμαλίας 10 να ενημερωθείτε σχετικά με το διαγωνισμό και να συζητήσουμε πιθανούς τρόπους συνεργασίας .

Περισσότερες πληροφορίες και στο site μας https://medchefscompetition.com/?lang=el

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.