ΙΝΣΕΤΕ – eCornell: Τρίτος κύκλος μαθημάτων με τη στήριξη της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα

insete-ecornell-us-embassy-athens2019

Η στρατηγική συνεργασία ΙΝΣΕΤΕ – Cornell University συνεχίζεται, με τη στήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα

Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ), συνεχίζει τη στρατηγική του συνεργασία με το κορυφαίο αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Cornell για δεύτερη ακαδημαϊκή χρονιά και προσφέρει, εκ νέου, πρόσβαση στα online προγράμματα του πανεπιστημίου αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού.

H συνεργασία έρχεται σε συνέχεια των δύο επιτυχημένων κύκλων, κατά τα οποία οι επαγγελματίες του τουριστικού τομέα είχαν τη δυνατότητα, από τον Οκτώβριο του 2017 έως και τον Δεκέμβριο του 2018 να παρακολουθήσουν πάνω από 200 courses του eCornell.

Οι επαγγελματίες που έχουν ήδη επωφεληθεί από τους πρώτους κύκλους της συνεργασίας, μπορούν τώρα να παρακολουθήσουν απεριόριστο αριθμό μαθημάτων και να αποκτήσουν το πιστοποιητικό της προτίμησής τους, στην εξαιρετικά μειωμένη τιμή των 325 δολαρίων, από 769 δολάρια ανά μάθημα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τον αναλυτικό κατάλογο των μαθήματων ΕΔΩ (https://www.ecornell.com/portal/insete-cc-325application/).

H Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα, έχοντας αναγνωρίσει το σημαντικό έργο του ΙΝΣΕΤΕ στην εκπαίδευση των επαγγελματιών, στον τομέα της φιλοξενίας και την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, συνεισφέρει για δεύτερη φορά σε αυτή τη συνεργασία, προσφέροντας, σε νέους συμμετέχοντες στα προγράμματα, επιπλέον έκπτωση για τα πρώτα 100 μαθήματα που θα δοθούν στην τιμή των 190 δολαρίων, από 769 δολάρια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τον αναλυτικό κατάλογο των μαθήματων: https://www.ecornell.com/portal/insete-cc-190application/

Μετά την έγκριση συμμετοχής τους, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα από 195 διαθέσιμα μαθήματα, που περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες:

  • Hospitality and Foodservice Management Courses
  • Financial Management Courses
  • Human Resources Courses
  • Sales Leadership Courses
  • Project Leadership and Systems Design Course
  • Leadership and Strategic Management Courses
  • Marketing Courses

Τα προγράμματα, είναι σχεδιασμένα από τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Cornell και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος.

Όλα τα μαθήματα είναι 100% online, αποκλειστικά σχεδιασμένα για το εξαιρετικά απαιτητικό πρόγραμμα του σύγχρονου επαγγελματία και σε συνδυασμό με το μειωμένο κόστος συμμετοχής, δίνουν σε όλους τους επαγγελματίες ευκολότερη πρόσβαση στην υψηλότερου επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.