Ειδήσεις

Κυνήγι Θησαυρού στις 23 Φεβρουαρίου στην Αθήνα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού

2020-02-17-kinigi-thisavrou-xenagoi

Το καθιερωμένο κυνήγι θησαυρού διοργανώνει το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ),  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού.

Το  10ο Κυνήγι Θησαυρού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού και Πολιτισμού, και προσκαλεί τους Αθηναίους με τις οικογένειές τους, να ανακαλύψουν μουσεία και μνημεία της Αθήνας.

Όσοι ολοκληρώσουν την αποστολή, θα κερδίσουν δωρεάν ξεναγήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1 Μαρτίου, ενώ οι μικροί φίλοι θα παραλάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής και μικρά αναμνηστικά της συμμετοχής τους.

Η εκκίνηση-εγγραφή φέτος θα γίνεται στο μουσείο Ελληνικών Λαικών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγιαννάκη, στην οδό Διογένους 1-3 στη Πλάκα, από τις 10 το πρωί, μέχρι τις 12. Το Κυνήγι Θησαυρού φέτος θα κινηθεί στην Περιοχή της Πλάκας, της «συνοικίας των Θεών». 

Tourism Press
Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.