Μεγάλο ενδιαφέρον ξενοδόχων στην ημερίδα του Respond On Demand

To Respond On Demand, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διοργάνωσε Ημερίδα απευθυνόμενη σε ξενοδόχους, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς έκθεσης Τουρισμού PHILOXENIA 2011.
Συνδιοργανωτές ήταν η Helexpo A.E. και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του ευρωπαϊκού δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης Enterprise Europe Network – Hellas.

H Ημερίδα με τίτλο: «Οικονομικοί και πρωτότυποι τρόποι προβολής και αναβάθμισης του ξενοδοχείου», στην οποία συμμετείχε αξιοσημείωτος αριθμός ξενοδόχων από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011. Παρουσιάστηκαν θέματα άμεσου ενδιαφέροντος προς το κοινό από καταξιωμένους ομιλητές:

· Προγράμματα επιδοτήσεων για ξενοδοχειακές μονάδες. από την εταιρεία συμβούλων NOISIS. Ομιλητής: Αντώνης Καπλάνης, Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

· Ποιοτική αναβάθμιση ξενοδοχείων και αξιοποίηση ανεκμετάλλευτων χώρων από την Αrxicon Αrchitects. Ομιλήτρια : Εύη Στεφάνου, Αρχιτέκτονας – Μηχανικός

· Σημασία του πρωινού. Ελληνικό πρωινό από βιολογικά προϊόντα από το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων. Ομιλήτρια: Άννα Κοκτσίδου

· Destination Marketing: The Sicilian Experience, από το Τουριστικό & Ξενοδοχειακό τμήμα του Συνδέσμου Βιομηχανιών της Σικελίας. Ομιλήτρια: Giada Lupo.

· Παρουσίαση της νέας αλυσίδας ξενοδοχείων Top Peak Hotels

Το Respond On Demand, με τη διοργάνωση παρόμοιων ημερίδων σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει με συνέπεια την συστηματική του προσπάθεια για ενημέρωση και υποβοήθηση των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων. 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.