Ειδήσεις

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων Ελλάδος

steeae-logo-photo

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΤΕΕΑΕ), που εκλέχθηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 12ης Δεκεμβρίου 2018, συγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεσή του διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Δημήτρης Μαγγιώρος

Αν. Γενικός Διευθυντής Autohellas SA – Hertz

Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Ταπραντζής

Διευθύνων Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος Δ.Σ.Olympic SA (Avis)

Γ.Γραμματέας: Γιώργος Παναγιωτόπουλος

Διευθυντής Long Term Rental & Rent-a-Car Εnterprise SA

Ταμίας: Βασίλης Κουρέλος

Εμπορικός Διευθυντής Motorlease SA

Μέλη:

Δημήτρης Κανακάρης

Ιδιοκτήτης Κανακάρης ΕΠΕ- Ace Rent-a-Car

Γιώργος Τσακατούρας

Ιδιοκτήτης Προπορεία ΕΠΕ – Avance Rent-a-Car

Κώστας Πετρούτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Leaseplan Hellas SA

Χάρης Χανιώτης

Πρόεδρος Αρένα Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων ΑΕ

Αναστάσης Κοροβέσης

Διευθύνων Σύμβουλος Astra Rent-a-Car SA

O ΣΤΕΕΑ είναι ο αντιπροσωπευτικός φορέας του Κλάδου Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων και με τις άκοπες ενέργειες των μελών του έχει μέχρι σήμερα επιλύσει αρκετά από τα προβλήματα του κλάδου αλλά, κυρίως, έχει συμβάλλει θετικά στην αναβάθμιση και προώθηση του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος.

Εκπροσωπεί το 75% του συνόλου των ενοικιαζομένων αυτοκινήτων Βραχυχρόνιας Μίσθωσης και το 90% των αυτοκινήτων Μακροχρόνιας Μίσθωσης. Τα μέλη του, στα οποία περιλαμβάνονται και όλα τα διεθνή σήματα (HERTZ, AVIS, SIXT, BUDGET, EUROPCAR, ALAMO κλπ), λειτουργούν πάνω από 650 υποκαταστήματα στην Ελλάδα.

Επίσης, εκπροσωπεί τον κλάδο στο Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού και την Ελλάδα στην Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων ECATRA/LEASEUROPE ενώ είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Τέλος, είναι ο μόνος Σύλλογος στον Κλάδο που έχει εφαρμόσει Κώδικα Επαγγελματικής Δεοντολογίας στο οποίο προβλέπεται διαδικασία ελέγχου των Μελών του από Επιτροπή Δεοντολογίας και επιβολή κυρώσεων. Ο Κώδικας Επαγγελματικής Δεοντολογίας έχει κοινοποιηθεί στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή και σε όλες τις Οργανώσεις Προστασίας Καταναλωτή. Με τους παραπάνω φορείς έχει αναπτυχθεί στενή συνεργασία.

Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.