Ξενοδόχοι από τις Κυκλάδες στο νέο τηλεοπτικό spot του 100% Hotel Show

video-hotelshow-tvspot-2017-cover-web

Το 100% Hotel Show παρουσιάζει το νέο του Video Spot με τους ίδιους τους Ξενοδόχους να είναι πρωταγωνιστές.

Το 100% Hotel Show δημιουργεί ένα τηλεοπτικό spot κινηματογραφικών προδιαγραφών, παρουσιάζοντας μοναδικές εικόνες από ξενοδοχεία και εμβληματικά Ελληνικά τοπία και προσκαλώντας ξενοδόχους της Ελλάδας και του εξωτερικού στην ερχόμενη έκθεση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-20 Νοεμβρίου 2017, στο MEC Παιανίας.

Έχοντας τις Κυκλάδες ως βασικό θέμα, η ομάδα του 100% Hotel Show επιλέγει το ξενοδοχείο Astra Suites στη Σαντορίνη καθώς και το Liostasi Hotel & Suites στην Ίο και με βασικό μότο “Οι δικοί μας ξενοδόχοι…”, παρουσιάζει ξενοδοχειακές στιγμές από τους ανθρώπους που δίνουν ψυχή στην έννοια της φιλοξενίας.

Με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, παρουσιάζεται το μεράκι των Ελλήνων ξενοδόχων που νοιάζονται για το Design, τη Γαστρονομία και τις μοναδικές εμπειρίες, ενώ έμφαση δίνεται στο όραμά τους για υψηλή ποιότητα.

Το τηλεοπτικό spot έγινε με την επιμέλεια της ομάδας Τουριστικής Στρατηγικής Morantis και του cinematographer Ορφέα Καλαφάτη από την εταιρεία CineDrone Productions, με εξειδίκευση στις λήψεις με drone.

 

 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.