Ο Δήμος Μονεμβασίας στη διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB στο Βερολίνο

thea_monemvasia_kastro

Στη μεγαλύτερη παγκόσμια τουριστική έκθεση ITB Berlin 2015 θα συμμετέχει για πρώτη φορά ο Δήμος Μονεμβασίας στα πλαίσια της υλοποίησης του ετήσιου τουριστικού προγράμματός του, μια έκθεση με 174.000 επισκέπτες και 11.000 εκθέτες από 189 χώρες που παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

“Εμπειρία και Εμπειρογνώμονες» είναι ο πυρήνας της  έκθεσης  ΙΤΒ του Βερολίνου: ο κορυφαίος Travel Trade Show υπόσχεται σε κάθε συμμετέχοντα μία πολύτιμη εμπειρία – συναντήσεις με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, καθώς και την πολύτιμη γνώση από πρώτο χέρι μέσα από την προσωπική αλληλεπίδραση με τους διεθνείς επαγγελματίες.
Ο Δήμος Μονεμβασίας θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο της  Περιφέρειας Πελοποννήσου κάνοντας πράξη την άριστη συνεργασία των δυο φορέων στο θέμα την τουριστικής ανάπτυξης της Λακωνίας αλλά και ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα δοθεί η δυνατότητα στο Δήμο Μονεμβασίας να έρθει σε επαφή με μεγάλα τουριστικά γραφεία του εξωτερικού από Ευρώπη, Ασία, Αμερική ώστε να προβάλει το Δήμο στο σύνολό του.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.