Πέντε αεροπορικές θα πετούν καθημερινά, απευθείας από ΗΠΑ προς Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι

vlitas-skagias-usa

Για πρώτη φορά, πέντε αεροπορικές εταιρείες θα εκτελούν  καθημερινά απευθείας δρομολόγια προς Ελλάδα ξεκινώντας από τέσσερα κύρια διεθνή αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Οι απευθείας πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 3 Μαΐου 2019, από τα διεθνή αεροδρόμια του JFK της Νέας Υόρκης, του Νιούαρκ, της Φιλαδέλφειας καθώς και του Σικάγο, με το νέο δρομολόγιο της American Airlines.

Την ανακοίνωση έκανε με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώτος αντιπρόεδρος του κορυφαίου ταξιδιωτικού οργανισμού της Αμερικής, Travel Leaders Group, κ. Πίτερ Βλίτας.

Με αφορμή την ανάρτηση του κ. Βλίτα, ο Ambassador του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου της Νέας Υόρκης και υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος Mykonos – Santorini – Aegean Islands Promo, κ. Κώστας Σκαγιάς δήλωσε:

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την αύξηση των καθημερινών απευθείας πτήσεων προς Ελλάδα από τις ΗΠΑ και των αεροπορικών εταιρειών που δείχνουν την εμπιστοσύνη τους προς τη χώρα μας συμβάλλοντας στην άφιξη περισσότερων Αμερικανών τουριστών. Για εμάς ο Αμερικανός τουρίστας είναι ο ποιοτικός τουρίστας και για τον λόγο αυτόν, θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε στοχευμένες δράσεις για την προσέλκυση του στα νησιά μας.”

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.