Ειδήσεις

Παραιτήθηκε η Ευρυδίκη Κουρνέτα από Γενική Γραμματέας Τουρισμού

kourneta-ggt

Με μια σύντομη ανακοίνωση του, το Υπουργείο Τουρισμού έκανε γνωστή την παραίτηση της κας Ευρυδίκης Κουρνέτα από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού.

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά έκανε δεκτή την παραίτηση και ευχαρίστησε την κα Κουρνέτα για την συνεργασία και τη συμβολή της στην υλοποίηση της στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού.

Ενημέρωση: 05/02/2019

Για λόγους πολιτικής αξιοπρέπειας παραιτήθηκε η κα Κουρνέτα, όπως έκανε γνωστό η ίδια σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Ακολουθεί το κείμενο της παραίτησης::

“”Παραμένοντας απόλυτα σταθερή στις αρχές και τις θέσεις μου, για λόγους πολιτικής αξιοπρέπειας και τάξης, με την επιστολή αυτή σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της Γενικής Γραμματέως Τουρισμού. Από την ανάληψη των καθηκόντων μου μέχρι και σήμερα, εργάστηκα επίμονα και με προσήλωση, με στόχο να συμβάλω στο κρίσιμο έργο που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για τη συμβολή τους στη συνολική επιτυχία του Ελληνικού Τουρισμού τους εργαζομένους του Υπουργείου, οι οποίοι με ζήλο και αυταπάρνηση εργάστηκαν όλο αυτό το διάστημα, καθώς και όλους τους τουριστικούς φορείς που συνέβαλλαν σε αυτή την προσπάθεια. Η επιτυχία στον Τουρισμό δεν είναι αποτέλεσμα ενός προσώπου, αλλά μίας ολόκληρης ομάδας ανθρώπων που πίστεψαν στο όραμα και το έφεραν αποτελεσματικά εις πέρας.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
TΟΥΡΙΣΜΟΥ”

Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.