Παρουσίαση του «We do local» στην ημερίδα του Επιμελητηρίου Ξάνθης

wedolocal-parousiasi-epimelitirio-xanthis

Tο «We do local», κατόπιν προσκλήσεως, έδωσε το παρόν στην ημερίδα του Επιμελητηρίου Ξάνθης με θέμα: «Ανάδειξη/Πιστοποίηση των Τοπικών Προϊόντων Ποιότητας του αγροτικού/αγροδιατροφικού τομέα και η σύνδεση με τον τριτογενή τομέα παραγωγής» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης, στην Ξάνθη.

Πρόκειται για μια ημερίδα που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ξάνθης προσκαλώντας να παρευρεθούν τοπικοί φορείς, τοπικοί παραγωγοί αλλά και επιχειρηματίες του τόπου που ασχολούνται με τον τομέα του τουρισμού & της αγροδιατροφής. Παρουσιάστηκαν προτάσεις για το πως μπορούν να αναδειχθούν / πιστοποιηθούν τα τοπικα προϊόντα ποιότητας του αγροτικού/ αγροδιατροφικού τομέα της περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά και πως μπορούν να συνδεθούν με τον τριτογενή τομέα παραγωγής. 

Στο πλαίσιο της εν λόγω ημερίδας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το Tμήμα Eπικοινωνίας και Προώθησης του «We do local» σχετικά με το νέο αυτό πρότυπο, όσον αφορά τη φιλοσοφία που έχει, να στηρίζει την τοπική παραγωγή, οικονομία και κοινωνία, όπως επίσης και για τις διαδικασίες και τα οφέλη πιστοποίησης των τουριστικών καταλυμάτων και πλοίων με αυτό

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.