Προώθηση των επιχειρήσεων τουρισμού της Μυκόνου και της Σαντορίνης για πρώτη φορά σε όλο τον Αραβικό κόσμο

mykonos-santorini-guide-arab

Τη δυναμική αγορά του εξερχόμενου τουρισμού πολυτελείας του Αραβικού κόσμου προσεγγίζει αποτελεσματικά το πρόγραμμα Mykonos – Santorini – Aegean Islands Promo, προωθώντας το διαδραστικό προωθητικό υλικό της Μυκόνου (mykonosbest.eu) και της Σαντορίνης (santorinibest.eu) σε 10 περιοχές της Μέσης Ανατολής.

Μεταφρασμένοι στην Αραβική γλώσσα, οι διαδραστικοί οδηγοί της Μυκόνου και της Σαντορίνης θα μοιραστούν  στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Arabian Travel Market στο Ντουμπάι (28/4 – 1/5/2019) καθώς και μέσω κορυφαίων Αράβων τουριστικών πρακτόρων πολυτελούς τουρισμού σε Άμπου Ντάμπι, Κατάρ, Ριάντ, Τζέντα, Μπαχρέιν, Ρας Αλ-Καϊμά, Λίβανο, Ομάν και Αίγυπτο.

“Είναι η πρώτη φορά που το διαδραστικό προωθητικό υλικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά από το πρόγραμμα Mykonos – Santorini – Aegean Islands Promo για τους δύο πιο δημοφιλείς προορισμούς πολυτελούς τουρισμού, μεταφράζεται στην Αραβική γλώσσα και διανέμεται σε δέκα κύριες περιοχές καλύπτοντας το σύνολο του Αραβικού κόσμου. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική αγορά εξερχόμενου τουρισμού για εμάς, καθώς στην πλειονότητά του ενδιαφέρεται για τον πολυτελή τουρισμό και αναμένεται να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη πηγή υψηλού εισοδηματικού επιπέδου τουριστών παγκοσμίως τα επόμενα χρόνια .”, δήλωσε ο Ambassador του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου της Νέας Υόρκης για το Αιγαίο και strategy manager του προγράμματος, κ. Κώστας Σκαγιάς.

Η ομάδα του προγράμματος Mykonos – Santorini – Aegean Islands Promo έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια δυναμικό άνοιγμα στην αγορά της Μέσης Ανατολής με συμμετοχή σε εκθέσεις και πραγματοποίηση στοχευμένων επιχειρηματικών επαφών. Στη φωτογραφία ο Ambassador του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου της Νέας Υόρκης για το Αιγαίο και strategy manager του προγράμματος, κ. Κώστας Σκαγιάς με τον υπουργό Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας, υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχου; της χώρας και τον διευθυντή Έρευνας Αγοράς και Διαφήμισης του ΕΟΤ, κ. Πέτρο Σαγανά στην Riyadh Travel Fair 2018.

Οι Άραβες ταξιδιώτες είναι γνωστοί για τις υψηλές ταξιδιωτικές τους δαπάνες και την προτίμησή τους στις πολυτελείς υπηρεσίες. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το 2020, οι Άραβες τουρίστες αναμένεται να δαπανήσουν περί τα 94 δις δολάρια για ταξίδια στο εξωτερικό, αρκετά αυξημένα από το 2015 όπου δαπάνησαν περί τα 64 δις δολάρια. Οι δαπάνες αυτές αναμένεται να αυξηθούν γεωμετρικά τα επόμενα χρόνια καθώς προβλέπεται να φθάσουν τα 165 δις δολάρια και 216 δις δολάρια έως το 2025 και 2030 αντίστοιχα. 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.