Ριζική αναδιάρθρωση του ΕΟΤ

Σε ριζική αναδιάρθρωση του ΕΟΤ, αναδιοργάνωση των γραφείων εξωτερικού και εκσυγχρονισμό της διαδικασίας ελέγχου των τουριστικών επιχειρήσεων θα προχωρήσει το Υπουργείο Τουρισμού, σύμφωνα με δηλώσεις της Υπουργού Τουρισμού, κας Όλγας Κεφαλογιάννη.

Η κα Κεφαλογιάννη, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε δημοσιογράφους, τόνισε ότι ο ΕΟΤ αποτελεί ένα μεγάλο και πολύτιμο κεφάλαιο του Ελληνικού τουρισμού.

“Πεποίθηση μας είναι ότι χρειάζονται μεγάλες αλλαγές. Να δημιουργήσουμε ένα ΝΕΟ ΕΟΤ που θα ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες των καιρών. Ένα ΝΕΟ ΕΟΤ που θα μπορεί να συνδυάζει τη συσσωρευμένη πείρα και τεχνογνωσία πολλών ετών με τη φρεσκάδα και τη καινοτομία, που έχει ανάγκη σήμερα ο Ελληνικός τουρισμός”, υπογράμμισε.

Επιδίωξη του Υπουργείου είναι η διαμόρφωση της νέας τουριστικής ταυτότητας της Ελλα΄δας ενώ αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται ένα συγκροτημένο πλάνο επικοινωνιακής στρατηγικής.

Λεπτομέρειες για το πώς θα κινηθεί η καμπάνια της Ελλάδας θα δοθούν το επόμενο διάστημα και μέχρι την Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου (WTM).

“Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι θα αποφύγουμε δοκιμασμένες συνταγές του παρελθόντος.
Θα κινηθούμε στοχευμένα, έξυπνα, δυναμικά και κυρίως με τον εξορθολογισμό των προϋπολογισμών”, τόνισε η κα Κεφαλογιάννη.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.