Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Sofitel στις αρχές Δεκεμβρίου 2012.
Στο σεμινάριο προσκεκλημμένος θα είναι ο Chef Pâtissier του Trianon Palace των Βερσαλλιών, Eddie Benghanem, ένας από τους πιο προικισμένους δημιουργούς ζαχαροπλάστες της εποχής μας. Θα εκτελέσει μοναδικές δημιουργίες του, όπως «Ελαφριά κρέμα καφέ με πράσινο μήλο», «guimauve με φράουλες», αλλά και, επειδή τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, δύο συνταγές της εποχής.
Το σεμινάριο θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, από 17.00 έως 20.00.