Σε εποχιακή βάση πλέον η λειτουργία του Porto Carras

Αναστέλλει τη λειτουργία του μέχρι και τον Απρίλιο το ξενοδοχείο Porto Carras στη Χαλκιδική, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του κ. Βασιλάκη, στο Capital.gr.

Από τη Δευτέρα, το ξενοδοχειακό συγκρότημα της Χαλκιδικής “κατέβασε ρολά” εξαιτίας της ιδιαίτερης χαμηλής πληρότητας στα καταλύματα και της εξίσου χαμηλής ζήτησης στο καζίνο το διάστημα αυτό.

Το Porto Carras από το 1999 λειτουργούσε σε 12μηνη βάση ενώ από πέρισυ περιορίστηκε τα Σαββατοκύριακα και την θερινή περίοδο.

Παράλληλα, η εταιρεία αντιμετωπίζει και σημαντικά προβλήματα ρευστότητας, γεγονός που επιβαρύνει τη λειτουργία της, που όπως αναφέρει η Τεχνική Ολυμπιακή, οφείλεται στη μεγάλη καθυστέρηση είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών από τους συνεργάτες της καθώς και στο γεγονός ότι το Δημόσιο της οφείλει περί τα 40 εκ. ευρώ.

Πριν από περίπου ένα μήνα, οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο είχαν προβεί σε απεργιακές κινητοποιήσεις διάρκειας 20 ημερών, ζητώντας τα δεδουλευμένα τους. Η απεργία έληξε με την παρέμβαση της Δικαστού του Πρωτοδικείου Πολυγύρου ενώ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Capital.gr, η διοίκηση του ξενοδοχείου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους εργαζόμενους για εκ περιτροπή εργασία ή επαναπρόσληψή τους κατά την επαναλειτουργία του τον Απρίλιο.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.