Ειδήσεις

Σε καθεστώς επιδότησης και τα τουριστικά λεωφορεία

GEPOET-LOGO

Την ένταξη των τουριστικών λεωφορείων σε καθεστώς επιδότησης, ανακοίνωσε η ΓΕΠΟΕΤ, έπειτα από συναντήσεις με τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση “έπειτα από ένα μαραθώνιο τηλεφωνικών συνομιλιών και παρεμβάσεων του Προέδρου της ΓΕΠΟΕΤ κυρίου Άρη Μαρίνη προς τον Υπουργό Τουρισμού κύριο Θεοχάρη από νωρίς το πρωί χθες μέχρι και την τελευταία στιγμή στα έδρανα της Βουλής και με τη σθεναρή υποστήριξη του Υπουργού, επετεύχθη ένας από τους στόχους που είχε εξ’ αρχής θέσει η Ομοσπονδία, να ενταχθούν δηλαδή και τα τουριστικά λεωφορεία σε καθεστώς επιδότησης- αποζημίωσης λόγω του μειωμένου έργου και της περιορισμένης πληρότητας με την οποία κυκλοφορούν.”

Η Ομοσπονδία δεσμεύεται να συνεχίσει τον αγώνα της για τη στήριξη των τουριστικών γραφείων και των επιχειρήσεων τουριστικών λεωφορείων της χώρας τόσο σε εργασιακό όσο και χρηματοδοτικό επίπεδο, διεκδικώντας την παράταση υφιστάμενων μέτρων μέχρι το τέλος του χρόνου αλλά και τη θέσπιση νέων, κάνοντας χρήση ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Tourism Press
Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.