Γαστρονομία

Φρέσκα Spaghetti σε κρεμώδη σάλτσα μπρόκολου,κολοκύθα και dip all time classic.

693631_orig

Θα χρειαστείτε για 1 μερίδα:

140 γρ φρέσκα ζυμαρικά βρασμένα 4 λεπτά (al dente)
100 γρ μπρόκολο, βρασμένο για 10 λεπτά
1/2 ξερό κρεμμύδι, σε φέτες
30 γρ τριμμένη κολοκύθα
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο
30 ml ζωμό λαχανικών
20 gr κρέμα γάλακτος(προτιμώ φυτική)
αλάτι και πιπέρι

Για το Dip:

10 gr μουστάρδα
20 γρ γιαούρτι (0 λιπαρά)
αλάτι, πιπέρι και bucovo
1/2 σφηνάκι Grand Marnier


Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι, σε δυνατή φωτιά Ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το μπρόκολο μέχρι να ροδίσουν. Προσθέστε τα μακαρόνια και ρίξτε το ζωμό λαχανικών,μαγειρεύετε ανακατεύοντας ώσπου να εξατμιστούν τα υγρά. Προσθέστε την κρέμα, την κολοκύθα και τα μπαχαρικά σας κατά προτίμηση. Ανακατέψτε μερικές φορές, και σερβίρετε αμέσως.

Dip:
Σε ένα μικρό μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με ένα μικρό κουτάλι. Όταν το μείγμα ομογενοποιηθεί καλά, σερβίρετε στο πλάι.

Καλή σας όρεξη !!!


Συνταγή και πώς να κάνετε φρέσκα ζυμαρικά: https://www.youtube.com/watch?v=3nY2R1Cd4jA

Avatar
Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.