Στην Πελοπόννησο το συνέδριο της ΑΒΤΑ

Μετά από συντονισμένη και μεθοδική προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Αναπτυξιακής Πελοποννήσου Α.Ε.,το Costa Navarino της Πύλου επελέγη ως τόπος διεξαγωγής της ετήσιας συνάντησης Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων (Association of British Travel Agents-ΑΒΤΑ) που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου 2015.

Πρόκειται για ένα συνέδριο όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 500 tour operators, travel agents, εκπρόσωποι εταιρειών διαδικτύου καθώς και τουριστικοί συντάκτες από τα σημαντικότερα έντυπα της βρετανικής αγοράς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η επιλογή του τόπου διεξαγωγής του συνεδρίου αποτελεί “ψήφο εμπιστοσύνης” για τον εκάστοτε προορισμό. Εμπιστοσύνη που συνεπάγεται αύξηση επισκεπτών της τάξης του 25% για τα επόμενα 4 χρόνια από τη φιλοξενία της διοργάνωσης.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Αναπτυξιακή Πελοποννήσου Α.Ε., ως επίσημος φορέας υλοποίησης, θα πλαισιώσουν την τριήμερη διοργάνωση με ένα πλούσιο πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων με επίκεντρο την προβολή των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων του προορισμού. 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.