Στο Porto Palace Hotel Thessaloniki Μαθήματα και Συμπόσιο Χειρουργικής Παθολογίας Παχέος Εντέρου

PPH_MATHIMATA-XPPE

Πέντε ημέρες αφιερωμένες στη Χειρουργική Παθολογία Παχέος Εντέρου ήταν για το Porto Palace Hotel Thessaloniki το διάστημα 8-12 Ιουνίου, κατά το οποίο πραγματοποιήθηκαν τα “Μαθήματα Χειρουργικής Παθολογίας Παχέος Εντέρου” (8-9 Ιουνίου) και το ανάλογο Συμπόσιο, υπό τον τίτλο “7th Symposium Colorectal Games” (10-12 Ιουνίου) στις αίθουσες Crystal και Grand Pietra, προσελκύοντας περισσότερους από 150 συνέδρους και σημαντικό  αριθμό ξένων προσκεκλημένων.

Αμφότερα οργανώθηκαν από την Εταιρία Μελέτης Καρκίνου Πεπτικού Συστήματος (ΕΜΚΑΠΕΣ) και τη Γενική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, σε συνεργασία με το γραφείο Οργάνωσης Συνεδρίων ETS Events & Travel Solutions A.E.

Η θεματολογία κάλυπτε ποικίλες θεματικές ενότητες με έμφαση στον καρκίνο εντέρου και πεπτικού. Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα και που διατήρησαν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων αυξημένο έως και την τελευταία στιγμή, ήταν οι κάτωθι:

8-9/6 Μαθήματα παχέος εντέρου
9/6 4ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΕΜ – ΚΑΠΕΣ
10-11/6 7th Symposium Colorectal Games και
11-12/6 Masterclass παχέος εντέρου

 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.