Στρατηγική συμμαχία Respond On Demand – Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.

picture

Το Respond On Demand, έχοντας αποκτήσει πενταετή εμπειρία στην τουριστική αγορά της Τουρκίας και στοχεύοντας πάντα στην αποτελεσματική επικοινωνία των ελληνικών ξενοδοχείων – μελών του με τα τουριστικά γραφεία του εξωτερικού προχώρησε σε συμφωνία με την Επικοινωνία Αιγαίου που τα τελευταία χρόνια αντιπροσωπεύει επάξια την ελληνική συμμετοχή στην Διεθνή ΄Εκθεση Τουρισμού ΕΜΙΤΤ της Κωνσταντινούπολης.

Το Respond On Demand αναλαμβάνει την οργάνωση του προγράμματος των  Β2Β συναντήσεων των Ελλήνων εκθετών με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων της Τουρκίας στο πλαίσιο της ΕΜΙΤΤ 2016 τον επόμενο Ιανουάριο.

Η Επικοινωνία Αιγαίου, έχοντας διεισδύσει στην αγορά της Τουρκίας τα τελευταία χρόνια κι επιθυμώντας να προσφέρει στους συμμετέχοντες από την Ελλάδα (τουριστικούς προορισμούς και ξενοδοχεία) υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών,  ετοιμάζει πακέτα που θα συμπεριλαμβάνουν ενοικίαση εκθετηρίου χώρου σε συνδυασμό με επαγγελματικές συναντήσεις, έτσι ώστε η συμμετοχή να είναι ακόμη πιο αποδοτική προσεγγίζοντας και το κοινό της Τουρκίας αλλά και τα τουριστικά της γραφεία.

Η συμφωνία των δύο εταιρειών θα είναι τριετής και αναμένεται να προσφέρει στους επαγγελματίες του τουρισμού αποτελεσματική και αποδοτική συμμετοχή χρησιμοποιώντας σύγχρονους τρόπους προκαθορισμού των συναντήσεων.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.