Τα Boutique Hotels & Villas της Ελλάδας στο προσκήνιο

mikra-katalymata-swot-2018

Oλοκληρώθηκε το 2o Boutique Hotels & Villas Forum, που διοργάνωσε η SWOT | Hospitality Management Company, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με τη συμμετοχή 31 ξενοδοχειακών εταιρειών, που εκπροσωπούσαν περισσότερα από 100 καταλύματα σε 22 προορισμούς της Ελλάδος, συναντώντας 127 εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων από όλη την Ελλάδα και ένα σημαντικό αριθμό προμηθευτών για άμεση συνεργασία.

Σε τέσσερις ώρες πραγματοποιήθηκαν σχεδόν 900 συναντήσεις συνολικά με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Την έναρξη των εργασιών χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κος. Χαράλαμπος Καρίμαλης, όπου εξήρε την πρωτοβουλία και τις ενέργειες της SWOT για ανάπτυξη των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στα Boutique Hotels και στις διαδικασίες που ολοκλήρωσε ο οργανισμός για την παροχή επίσημων πιστοποιήσεων, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ, κος. Γιώργος Αμβράζης, ο οποίος αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που παίζει η αγορά των boutique καταλυμάτων για την υλοποίηση των στόχων του Οδικού Χάρτη ο οποίος αποτελεί μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία, η οποία είναι σχεδιασμένη από το Α έως το Ω και ανεβάζει τη μέση δαπάνη διαμονής στα επίπεδα που χρειάζεται η χώρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SWOT κος Γιώργος Κωνσταντινίδης, δίνοντας το στίγμα του Forum, ανακοίνωσε την ανάπτυξη των εργασιών και της διοργάνωσης για το 2019, μέσα από τη συμμετοχή περισσότερων καταλυμάτων και πολλαπλασιασμού των επισκεπτών με συμμετοχές από τη διεθνή αγορά.

H ημερίδα ολοκληρώθηκε με μία σειρά σεμιναρίων, από τους πρωταγωνιστές της αγοράς σήμερα, με σύγχρονους τρόπους λειτουργίας και ανάπτυξης πωλήσεων για Βoutique Ηotels & Villas.

Το 3ο Boutique Hotels & Villas Forum, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.