Εκδηλώσεις

Την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019 ανοίγει τις πύλες της η 14η HORECA

horeca2019web

Στη συνέντευξη τύπου που παρέθεσαν οι διοργανωτές της έκθεσης HORECA, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους τύπου τουριστικού ρεπορτάζ, ότι η 14η HORECA ανοίγει τις πύλες της από 8-11 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo. Η έκθεση θα υποδεχτεί όλους τους επαγγελματίες της Ξενοδοχίας, της Μαζικής Εστίασης και της Καφεστίασης.

Με τη συμμετοχή 550 εκθετών, σε εκθεσιακή επιφάνεια 50.000 τ.μ. και με marketing budget που ανέρχεται στα 550.000€, αναμένονται 125.000 εγχώριοι, καθώς και 800 διεθνείς επισκέπτες.

Σύμφωνα με τους οργανωτές, η έκθεση έχει τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου και αναμένεται να αποτελέσει και πάλι σημείο αναφοράς και συνάντησης των επαγγελματιών της Φιλοξενίας, σημαντικό εμπορικό φόρουμ καθώς και κέντρο επενδυτικών επιλογών για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Με στόχο την ενημέρωση των επισκεπτών στις τελευταίες εξελίξεις, τόσο όσον αφορά στα προϊόντα, όσο και στις υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την εικόνα, τις οργανωτικές δομές και την εμπορική αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και επιδείξεις και στα 4 stages των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης.

Έτσι, μέσα από ανανεωμένα προγράμματα, τον πυρήνα του Web Hotel, οι παρουσιάσεις θα αποτελέσουν καινοτομίες και ενδιαφέρουσες ιδέες για την ψηφιακή εξέλιξη και το digital μάρκετινγκ των ξενοδοχείων, αλλά και γενικότερα των τουριστικών καταλυμάτων.

Παράλληλα, βραβευμένοι και έμπειροι baristi και bartenders θα κυριαρχήσουν με τις εξειδικευμένες παρουσιάσεις τους στα stages των Beer & Spirits Show και Coffee Events. Στα ίδια stages θα διεξαχθούν και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktails της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ από τον SCA Greece, ενώ την Παρασκευή, 8/2 από τις 14:00 θα διοργανωθεί το beerday.

Ταυτόχρονα κορυφαίοι chef και ζαχαροπλάστες, από όλο τον κόσμο, μέσα από γαστρονομικές παρουσιάσεις κατά την διάρκεια του Gastronomy Forum θα δώσουν το βήμα στη νέα ελληνική κουζίνα.

Τη συνέντευξη τύπου χαιρέτησε ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός. Στο χαιρετισμό του ο κ. Βασιλικός αναφέρθηκε στη σημασία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος για την Ελληνική οικονομία. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη μεγάλη επίδραση που έχει η υιοθέτηση του Ελληνικού πρωινού από πολλά Ελληνικά ξενοδοχεία στη διαφήμιση και προώθηση των ελληνικών προϊόντων στους ξένους επισκέπτες/τουρίστες.

Τέλος αναφέρθηκε ότι στις 8 Φεβρουαρίου, η έκθεση θα φιλοξενήσει και πάλι την ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ). Η Γενική Συνέλευση αναμένεται και εφέτος να προσελκύσει πολύ μεγάλο αριθμό ξενοδόχων από όλη τη χώρα. Με τη φιλοξενία της Γενικής Συνέλευσης του ΞΕΕ, η έκθεση στηρίζει έμπρακτα τη σημαντικότερη θεσμική συνάντηση των Ελλήνων ξενοδόχων.

Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.