Το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την κατάταξη καταλυμάτων παρουσίασε η Eurocert στο Money Show

hotel-eurocert

Η EUROCERT Α.Ε., ένας από τους δύο πρώτους Φορείς στην Ελλάδα με διαπίστευση από το ΕΣΥΔ για την κατάταξη ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων επιπλωμένων δωματίων – διαμερισμάτων σε αστέρια και κλειδιά αντίστοιχα, έλαβε μέρος στο πολυσυνέδριο Money Show το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο HYATT REGENCY Θεσσαλονίκης από τις 22 έως τις 24 Μάιου 2015.

Στα πλαίσια της έκθεσης η EUROCERT,  παρουσίασε το νέο νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με την διαδικασία έκδοσης του Πιστοποιητικού Κατάταξης. Έμφαση δόθηκε στις διαφορές του νέου νομοθετικού πλαισίου  σε σχέση με το προηγούμενο καθώς και στις δυσκολίες τουριστικών καταλυμάτων υψηλής κατάταξης να διατηρηθούν στην κατηγορία τους αλλά και στις ευκαιρίες για αναβάθμιση στα τουριστικά καταλύματα χαμηλής κατάταξης, που παρουσιάζονται με τη νέα νομοθετική προσέγγιση.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο κ.Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής,  Γ.Γ της ΠΟΞ και Μέλος ΔΣ του ΞΕΕ, ενώ εκ μέρους της Ομοσπονδίας Σωματείων Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής παρευρέθηκε ο κ.Χαδαλής.

 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.