Υψηλές οι πληρότητες στην Ελαφόνησο

Πληρότητα της τάξης του 80% καταγράφεται στην Ελαφόνησο για το μήνα Ιούλιο και αναμένεται να αγγίξει το 100% τον Αύγουστο, εκτός απρόβλεπτων γεγονότων ή ακυρώσεων.

Σύμφωνα με στοιχεία των τοπικών αρχών, από την περασμένη Παρασκευή και έως τέλος του μήνα, οι πληρότητες στο νησί κινούνται σε υψηλά επίπεδα και αναμένεται να φθάσουν στο υψηλότερο σημείο τον Αύγουστο. Όσον αφορά σε εθνικότητες, αυτήν την περίοδο την Ελαφόνησο επισκέπτονται Γάλλοι, Ελβετοί, Γερμανοί, Ιταλοί και ένα σημαντικό αριθμό Ελλήνων.

«Η ανάδειξη της Ελαφονήσου ως εναλλακτικής λύσης που φέρνει τον επισκέπτη σε απευθείας σύνδεση και συμβίωση με τη φύση αποτέλεσε στην εποχή της πανδημίας τη βάση της στρατηγικής μας» δήλωσε η Δήμαρχος κυρία Έφη Λιάρου και πρόσθεσε: « Δώσαμε το μήνυμα που αυτή την εποχή χρειαζόταν να ακούσει ο δυνητικός επισκέπτης. Και αυτό φαίνεται να μας δικαιώνει».

Μοιραστείτε τα νέα
Tourism Press

Tourism Press

Το Tourism Press είναι το ηλεκτρονικό περιοδικό για τη γνώση και την καινοτομία στον τουρισμό, που από το 2011 έχει ενεργή παρουσία στο διαδικτύο. Όραμα του είναι να αποτελέσει μία δεξαμενή γνώσεων και καλών πρακτικών στον τουρισμό κι ένα εργαλείο δουλειάς για όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο, συμβάλλοντας στη βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού και εμμέσως στη βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος. Απευθύνεται σε όλο το φάσμα του τουρισμού: επιχειρηματίες, εργαζομένους, σπουδαστές, εκπαιδευτικούς και σε όσους αναζητούν συμβουλές και ιδέες για να βελτιώσουν τη δουλειά τους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.