Χωρίς πολιτικά πρόσωπα η περιφερειακή του ΞΕΕ στη Ρόδο

Με τη συμμετοχή πλέον των 100 ξενοδόχων και χωρίς να προσκληθούν πολιτικά πρόσωπα, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Ρόδο περιφερειακή συνάντηση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και ο πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Γιώργος Τσακίρης ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, τη δρομολόγηση διάταξης του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για το θέμα της υποχρεωτικής ασφάλισης στον Ο.Α.Ε.Ε., που ταλανίζει περισσότερους από 1.400 ξενοδόχους της χώρας και τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο των επιχειρήσεων τους, δημιουργώντας ζήτημα αθέμιτου ανταγωνισμού με τις επιχειρήσεις ενοικιαζομένων δωματίων, που απαλλάσσονται της υποχρεωτικής εισφοράς.

Πέραν της ενημέρωσης για όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο, ο κ. Τσακίρης παρουσίασε μελέτη της Τραπέζης της Ελλάδος για τη συμμετοχή της Ρόδου στον οικονομικό τουριστικό χάρτη της χώρας.

Μετά το πέρας της περιφερειακής συνάντησης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, μεταξύ της αντιπροσωπείας του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Ξενοδόχων Ρόδου με αντικείμενο την επίλυση προβλημάτων του κλάδου.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.