Βασική προτεραιότητα ο θαλάσσιος τουρισμός

Άμεση προτεραιότητα του Υπουργείου Τουρισμού αποτελεί η ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού όπως δήλωσε εχθές, Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 η Υπουργός κα Όλγα Κεφαλογιάννη στο πλαίσιο της συνάντησής της με μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας.

Συγκεκριμμένα, η κα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Μαρίνων Ελλάδας κ.κ. Σπ. Κατσικάρδη και Ν. Κουτσοδόντη, παρουσία του νέου Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Τάσου Λιάσκου.

Στη συνάντηση υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν το χώρο των Μαρίνων καθώς και για ζητήματα της ευρύτερης τουριστικής πολιτικής.

Η κα. Κεφαλογιάννη τόνισε ότι ο θαλάσσιος τουρισμός, στο πλαίσιο των θεματικών ενοτήτων, αποτελεί μια από τις άμεσες προτεραιότητες με σκοπό την ενίσχυση του, ώστε να εμπλουτισθεί το τουριστικό προϊόν και να αναβαθμισθεί το επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.