Βράβευση της ΕΤΑΔ στο Φορουμ Επιχειρηματικής Αριστείας Diamonds of Greek Economy 2019

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ κατέκτησε τη 12η θέση ανάμεσα σε 62 διακεκριμένες επιχειρήσεις, τις μεγαλύτερες της Ελλάδας για το 2019. Η βράβευσή της πραγματοποιήθηκε χθες στο Forum Επιχειρηματικής Αριστείας DIAMOND OF GREEK ECONOMY 2019.

Την ΕΤΑΔ εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος Γεώργιος Τερζάκης, ο οποίος κατά τη βράβευση απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος, 4 χρόνια μετά ως Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ. Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή για τη διάκριση αυτή, η οποία βασίζεται σε οικονομικά κριτήρια. Ο τζίρος της ΕΤΑΔ είναι περίπου 48 εκατ. ευρώ και τα κέρδη περισσότερα από 57%. Το 2018, ως προπαιτούμενο της χώρας, η ΕΤΑΔ ολοκλήρωσε την αναδιοργάνωσή της, άλλαξε τη δομή της, ώστε να γίνει περισσότερη παραγωγική και αποτελεσματική. Σε αυτό συμμετείχαν όλα τα στελέχη της εταιρείας αλλά και νέα στελέχη της αγοράς. Η ΕΤΑΔ διαχειρίζεται περισσότερους από 68.000 τίτλους ακινήτων. Από το 2018 και μέχρι το α΄ εξάμηνο του 2019 η εταιρεία ανέπτυξε και ολοκλήρωσε ένα νέο σύστημα γεοχωρικών δεδομένων, πληροφορικής και business intelligent, ώστε να μπορεί να παράγει πληροφορίες σε άμεσο χρόνο, οι οποίες θα εμφανίζονται στο site της για την διευκόλυνση των ενδιαφερομένων επενδυτών. Στο έργο αυτό συνέβαλαν όλοι στην εταιρεία και μπορούμε, επιτέλους να πούμε πως καταφέραμε αυτό που επί 30-40 χρόνια δεν μπορούσε να κάνει το δημόσιο, να καταγράψει την ιδιωτική περιουσία του».

Στόχος του θεσμού DIAMOND OF GREEK ECONOMY είναι η ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων Η αξιολόγησή τους γίνεται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, μεταξύ των οποίων: η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κ.ά. Ταυτοχρόνως συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες, όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια εκ μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς επίσης και η αντίστοιχη σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέλη επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, ξένοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι πρεσβειών, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών και μέλη μεικτών εμπορικών επιμελητηρίων διαφόρων χωρών, εκπρόσωποι οργανισμών και φορέων του Δημοσίου, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων ελληνικών επιχειρήσεων καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Πολιτείας.

Από την ΕΤΑΔ παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής Οκονομικών & Διοικητικής Υποστήριξης Κωνσταντίνος Κωτσάκος, η Γενική Διευθύντρια Αξιοποίησης Ακινήτων & Επιχειρηματικών Μονάδων Αγγέλα Μιχαλοπούλου, ο Διευθυντής Μονάδας Ανθρώπινου Δυναμικού Σταύρος Ουσταμανωλάκης και η Τομεάρχης Marketing Δημ. Σχέσεων και Εταιρικών Υποθέσεων Σοφία Σιορόκου.

Ο θεσμός τελεί υπό την αιγίδα των: Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιώς (ΣΒΑΠ), Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων (ΣΘΕΒ), Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, Ελληνο – Γερμανικού Επιμελητηρίου και Ελληνο – Κινεζικού Επιμελητηρίου

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.